Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde öğrenci servisi ile kamyonetin çarpıştığı kazada 20 öğrenci hafif yaralandı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Gazipaşa'da Öğrenci Servisi Kazası
Kaza, saat 15.30 sıralarında Gazipaşa’nın Karalar Mahallesi’nde meydana geldi. Karalar İlk ve Ortaokulu’ndan aldığı öğrencileri taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 07 C 50028 plakalı servis minibüsü, karşı yönden gelen 07 NYB 79 plakalı kamyonet ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, minibüsteki 20 öğrenci hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Öğrencilerin Durumu İyi
Yaralı öğrenciler, sağlık ekipleri tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedbir amaçlı kontrollerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.
Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin, hastaneye giderek öğrencileri ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.