Adana'nın tek büryancısında yoğun bir talep yaşanırken, büryan kebabı yanında mevsim salatası, soğan salatası, ezme, kaşık salatası, ve tablacı salatası gibi 10 çeşit salata ile sunuluyor. Ayrıca, kaşarlı mantar, cacık, humus, pişmiş soğan, biber, domates, fındık lahmacun, fındık pide, çiğ köfte gibi çeşitli mezelerle iftara zenginlik katılıyor.
'İnsanlar Büryan ile Oruçlarını Açıyor'
İhlas Haber Ajansı'na konuşan büryancı Cihangir Korkmaz, 'Büryan kebabı, kuzu etinin yağlı bir şekilde 3 saat boyunca tandırda pişirilerek hazırlanıyor. Şu anda büyük bir talep var. Müşterilerimiz lezzetimizi beğeniyor ve tekrar tekrar gelmeye devam ediyorlar. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte insanlar, oruçlarını büryan ile açıyorlar. Büryan kebabı iftar sonrasında rahatsızlık vermiyor. İçerisinde yağ bulunmasına rağmen, yanındaki salatalar her zaman taze ve hafif oluyor' şeklinde konuştu.
'Yoğun Talep Sosyal Medyadan Kaynaklanıyor'
Sosyal medyanın, büryan kebabına olan talebi artırdığını belirten Korkmaz, 'İnsanlar gün içinde sürekli olarak sosyal medyada paylaşımlarımızı görüyorlar ve iftar vaktinde büryan yemek için geliyorlar. İftar saatinde ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz. Tüm müşterilere yetişmeye çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.
Hem Göze Hem Mideye
Ailesiyle birlikte büryan yemeye gelen Sinan Atlas, 'Bugün ailemle birlikte iftar soframızı büryan ile açtık. Gerçekten harika bir lezzet. Sofraya oturduğumuzda ilk olarak gözümüz doyuyor' dedi.