Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Tütüncü aşure ikramına katıldı

Tütüncü aşure ikramına katıldı

Başkan Hakan Tütüncü, AKP Kepez ve Muratpaşa ilçe teşkilatlarının düzenlediği aşure ikramında, “Bolluk, bereket olan aşure; inşallah birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasına da vesile olur.” mesajını verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tütüncü aşure ikramına katıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKP Kepez İlçe Teşkilatı ile AKP Murat İlçe Teşkilatı’nın, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure ikramı etkinliğine katıldı. Başkan Hakan Tütüncü ve AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’le parti teşkilat binalarında tencereler içersindeki aşureyi kâselere doldurarak, vatandaşlara ikram etti.  Başkan Hakan Tütüncü, ilk olarak AKP Kepez İlçe Teşkilatı’nın aşure etkiliğinde hazır bulundu. Tütüncü, İl Başkanı Ali Çetin’le, aşure dağıtımından sonra AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarete AKP Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

“HER ZAMAN TEŞKİLATLARIMIZIN YANINDAYIM”
Başkan Hakan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Parti teşkilatımızın aşure hayrını Allah kabul etsin. İnşallah bolluğa, berekete vesile olan aşure; bizim için de mağfirete, rahmete ve merhamete vesile olur. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Hep beraber daha nice güzel aşurelerde beraber olalım. İl Başkanımızın önderliğinde birlik ve beraberliğimiz örnek bir birlik ve beraberliktir. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İnşallah Rabbim, bizi nice güzel menzillere ulaştırır. Muharrem ayı mübarek bir ay. Bu mübarek ayda birlik ve beraberlik içerisinde inşallah sıkıntılarımızı aşarız. Her zaman teşkilatlarımızın yanındayız. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece Rabbim inşallah bizlere parlak zaferler; millete, memlekete hizmet yolunda nice büyük şerefler tattıracaktır. Buna yürekten inanıyorum.”

Haber Merkezi    

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İLK 500'DE 3 BELEDİYE ŞİRKETİ

İLK 500'DE 3 BELEDİYE ŞİRKETİ