Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Seyhan Belediye Başkanı mahallelerde temizlik çalışmalarını denetledi

Seyhan Belediye Başkanı mahallelerde temizlik çalışmalarını denetledi

Mersin'de Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, tek tek mahalleleri dolaştı, temizlik çalışmalarını denetledi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Seyhan Belediye Başkanı mahallelerde temizlik çalışmalarını denetledi
KAYNAK: İHA

Mersin'in Seyhan ilçesinde Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ilçedeki temizlik sorunlarını yerinde değerlendirmek amacıyla sabahın erken saatlerinde Küçükdikili, Mekan, Söğütlü, Koza ve Kavaklı mahallelerini ziyaret etti. Çalışmaları yakından gözlemleyen Tekin, temizlik işçileriyle sohbet ederek eksikliklerin giderilmesi için bilgi aldı.

Başkan Tekin'den Temizlik İçin Kararlı Mesaj

Başkan Oya Tekin, "Seyhan’ı sağlıklı, temiz ve modern bir hale getirmek bizim öncelikli görevimizdir," dedi. Temizlik işçilerinin çalışmalarını bizzat inceleyerek, "Temizlik konusunda oldukça kararlıyız, ancak bu işi hep birlikte yapmamız gerekiyor. Seyhan’ı temiz tutmak ve korumak hepimizin sorumluluğudur," şeklinde konuştu.

Çocuk Parkındaki Sorun Çözüldü

Başkan Tekin, temizlik incelemelerinin ardından Mekan Mahallesi'nde bir çocuk parkını ziyaret etti. Bir kız çocuğunun kırık salıncak şikayeti üzerine anında talimat veren Tekin, kısa sürede salıncağın tamir edilmesini sağladı. Çocuklar, tamir edilen salıncakla keyifli vakit geçirdi.

Başkan Tekin, Mahalle Sakinleriyle Buluşmaya Devam Edecek

Başkan Tekin, temizlik çalışmalarını yerinde incelemeye ve halkın taleplerini dinlemeye devam edeceğini belirtti. Seyhan’ın temizliği için mahalle sakinlerinden de destek beklediklerini vurguladı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Akdeniz'de icradan satılık 3+1 107 m² daire

Mersin Akdeniz'de icradan satılık 3+1 107 m² daire