Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Kentin iki önemli isminden Kaleiçi çağrısı: Alan yönetimine gidilmeli

Kentin iki önemli isminden Kaleiçi çağrısı: Alan yönetimine gidilmeli

İzzet Ünlü ve Cem Arüv, yaşanan fırtınanın Kaleiçi'ndeki büyük etkilerine dikkat çekerek, yönetimde değişiklik ihtiyacını savundu ve çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kentin iki önemli isminden Kaleiçi çağrısı: Alan yönetimine gidilmeli
KAYNAK: Haber Merkezi

Çevre mühendisi Cem Arüv, son dönemde meydana gelen şiddetli fırtınalarda Kaleiçi yat limanında yaşanan problemlere dikkat çekti. Arüv, yerel yönetimde değişiklik ihtiyacını savundu ve Kaleiçi'nde alan yönetimine gidilmesi çağrısında bulundu. 

Turmepa - DenizTemiz Derneği Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Cem Arüv'ün yakın zamanda gerçekleşen şiddetli fırtına sonuncunda Kaleiçi yat limanında yaşanan problemleri anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşarak bu soruna vurgu yaptı.
 

'Kaleiçinde Alan Yönetimine Gidilmeli'

Cem Arüv, Çevrenin Sesi adlı Youtube kanalında yayınladığı 'Kaleiçinde Alan Yönetimine Gidilmeli' adlı videoda, 'İklimsel anomilere karşı dikkatli olmamız konusunda birçok video yayınladık. Yakın zamanda gerçekleşen şiddetli fırtına sonuncunda Kaleiçi yat limanında bir felaket yaşandı. Kaleiçi bu fırtınada yapısal hasarlarda gördü. Dalganın falezlere çarpmasıyla Kaleiçi üst tarafında bulunan falezlerde, yollarda, yerlerde çatlaklar oluştuğunu gördük. Daha öncede 30-35 cm kayma olan bu bölgede bu seferde bir hareket olduğunu görmeli ve gerekli tedbirleri almalıyız. Uzun yıllardır kullanılan Kaleiçi'nin bu vesileyle tekrardan gözden geçirilmesi gerekiyor. Şehir merkezinin en önemli noktası olan Kaleiçi, yerel belediye kontrolünden çıkarılıp özel bir alan yönetim sistemiyle yönetilmelidir. Antalya şehir merkezimizde bulunan bu ciddi değeri özel, hassasiyet içinde ele almalı buranın faydasına yönelik hareket etmeliyiz. ' dedi.

Arüv, yayında Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'ye resim ve videolar için teşekkür ettiğini de belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan kentsel dönüşüm planını açıkladı

Erdoğan kentsel dönüşüm planını açıkladı