Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Antakya'da 10 katlı iş merkezi yıkıldı

Hatay Antakya'da 10 katlı iş merkezi yıkıldı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır hasar gören 10 katlı bir iş merkezi, iş makinesiyle kontrollü bir şekilde yıkıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Hatay'da, mahkeme süreci sona eren binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Antakya ilçesi Alaattin Mahallesi'nde bulunan ve depremde ciddi şekilde zarar gören 10 katlı iş merkezi, iş makinesi yardımıyla kontrollü olarak yıkıldı.

Yıkım Anı Kameralara Yansıdı

Yıkım çalışmaları sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Binanın yıkılma anı, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, 10 katlı iş merkezinin tamamen yerle bir olduğu anlar dikkat çekti.

Olay anına tanıklık eden Bilal Kızıldağ, binanın bulunduğu alanın Antakya Devlet Hastanesi kavşağında yer aldığını belirtti. Kızıldağ, "Burası depremden önce 10 katlı bir iş merkeziydi. Depremler sonrasında ağır hasar aldı ve kontrollü bir şekilde yıkımı yapıldı" ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okulların açılmasına kaç gün kaldı?

Okulların açılmasına kaç gün kaldı?