Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da trafik tartışmasında 5 kişi yaralandı

Burdur'da trafik tartışmasında 5 kişi yaralandı

Burdur'da gece saatlerinde çıkan trafik tartışması kavgaya dönüşerek 5 kişinin b*çakla yaralanmasına neden oldu. Kavga sonrası k*n ve beyzbol sopası parçaları dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur'da trafik tartışmasında 5 kişi yaralandı
KAYNAK: İHA

Burdur'da merkez Armağan İlci Mahallesi, Tarım Sokak üzerinde saat 02.00 sıralarında bir trafik tartışması meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, Serkan C. (44), ailesiyle birlikte misafirlikten evine dönerken 07 AAD 95 plakalı Tofaş otomobili ile seyir halindeydi. Berkant Ö. (24) idaresindeki 15 AAN 16 plakalı Volkswagen marka otomobil, hızlı ve tehlikeli bir şekilde Serkan C.'nin yanından geçince, Serkan C. tarafından uyarılmak amacıyla peşine takıldı.

Tartışma Kavgaya dönüştü

Tarım Sokak üzerinde iki araç durduktan sonra, taraflar arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle, Berkant Ö.'nün kavgada kullandığı bıçakla Serkan C., Hasan Ş.C. (16), Metin C. (20), Berkant Ö. ve Cansu A. (28) yaralandı. Ayrıca, Berkant Ö.'nün aracı beyzbol sopası ile vuruldu ve hasar gördü.

yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kavga sırasında çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Cansu A., iki bileğinde de kesikler bulunması nedeniyle Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

bir kişi Gözaltına alındı

Olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre bölgede çalışma gerçekleştirdi. Kavga sırasında bıçak kullanan ve 1,66 promil alkollü olduğu belirlenen Berkant Ö.'nün, emniyetteki işlemlerinin ardından kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 16 için nefesler tutuldu!

iPhone 16 için nefesler tutuldu!