Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Başkan Karalar'dan Adana için 5 yıllık strateji planı

Başkan Karalar'dan Adana için 5 yıllık strateji planı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent için hazırlanan 5 yıllık strateji planını basın toplantısında açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Karalar'dan Adana için 5 yıllık strateji planı
KAYNAK: İHA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'nın 5 yıllık strateji planını 'Kentin Yarınını Kendin Belirle' sloganıyla düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Toplantı, Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Karalar, Adana'nın gelirini, istihdamını ve güvenliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

A W262846 02 Result

Strateji Planı Tanıtıldı

Başkan Karalar, 'Varsıl Adana', 'Güvenli Adana', 'Keyifli Adana' ve 'Güçlü Belediye' başlıkları altında, geleceğe yönelik planlarını sıraladı. Adana'ya yeni yollar, alt geçitler, hafif raylı sistemler, tramvaylar ve köprüler kazandırmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalara da değindi. 'Deprem olmasından önce, doğru planlama ve çalışmalarla can ve mal kaybının önüne geçebiliriz,' dedi.

A W262846 04 Result

Karalar'dan Kültür ve Tarih Vurgusu

Karalar, Adana'nın tarih ve kültür zenginliklerine de dikkat çekti. Adana'nın dünya tarihine ışık tuttuğunu belirten Karalar, arkeolojik kazılar ve sanat çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 'Güçlü bir belediye, kentteki her canlının rahat yaşaması ve güvende olması için gereklidir,' diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mısır Piramitlerinin İnşası Hakkında Yeni Teori Nasıl İnşa Edildiği Bulunmuş Olabilir

Mısır Piramitlerinin İnşası Hakkında Yeni Teori Nasıl İnşa Edildiği Bulunmuş Olabilir