Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Anamur'da kaçak kazı yapan kişi kıskıvrak yakalandı

Anamur'da kaçak kazı yapan kişi kıskıvrak yakalandı

Mersin’in Anamur ilçesinde define amacıyla kaçak kazı yapan bir kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı. İşte olayın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Anamur'da kaçak kazı yapan kişi kıskıvrak yakalandı
KAYNAK: İHA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mersin'in Anamur ilçesinin Malaklar Mahallesi'nde kaçak kazı yapıldığına dair ihbar aldı. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, bir şahsın define aramak amacıyla izinsiz kazı yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Jandarma Ekipleri Operasyonla Şüpheliyi Yakalandı

Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. Kazı alanında yapılan aramada, 4 kazma, 4 litre mazot, 2 murç, 2 levye, hilti, dedektör, balyoz, çekiç, tahra ve kürek gibi kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaçak Kazıya Karşı Sıkı Denetimler Devam Ediyor

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, define aramak amacıyla yapılan kaçak kazılara karşı mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Yetkililer, tarihi ve kültürel mirasın korunması amacıyla bu tür yasadışı faaliyetlerin önlenmesi için sıkı denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'dan köpeğe şidd*t skandalına açıklama geldi

Muratpaşa'dan köpeğe şidd*t skandalına açıklama geldi