Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Mersin'de iki ayağı kesilmiş halde bulunan köpek tedavi edildi

Mersin'de iki ayağı kesilmiş halde bulunan köpek tedavi edildi

Mersin'de bir apartmanda mahsur kalan ve iki ayağı kesik halde bulunan köpek 20 günlük tedavi süreci sonunda iyileşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de iki ayağı kesilmiş halde bulunan köpek tedavi edildi
KAYNAK: İHA

Mersin'de bir apartmanda sürekli havlama seslerinin duyulması üzerine vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ve itfaiye ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak aç, susuz ve bitkin halde bulunan köpeği kurtardı. Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi'ne götürülen köpeğin arka iki ayağının uygun olmayan şartlarda kesildiği belirlendi.

A W260619 03 Result

20 Günlük Tedavi Sonrası 'Şirin' Sağlığına Kavuştu

Terrier cinsi köpek, Bakımevi'nde 20 gün süren tedavi sonunda hem fiziksel hem de psikolojik olarak iyileşti. Ekipler, köpeğin yaralarını pansuman etti, tırnak bakımlarını gerçekleştirdi ve beslenmesini sağladı. Veterinerler, minik dostlarına 'Şirin' adını verdi.

A W260619 02 Result

'Şirin Burada Gayet Mutlu'

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi Sorumlu Veteriner Hekimi Ömer Benli, Şirin'in bulunduğunda çok kötü bir durumda olduğunu belirtti. Benli, 'İlk incelemelerde köpeğin aç ve susuz kaldığını, tüylerinin karışık olduğunu ve en önemlisi arka bacaklarının eklem yerinden kesildiğini gördük. Kesim amatörce yapılmış, uzun süre önce kesildiğini düşünüyoruz. Ayrıca köpek agresif bir durumdaydı, insanları gördüğünde hırlıyor ve havlıyordu' dedi.

Veteriner Hekim Benli, Şirin'in çipi olmadığı için kaydının bulunmadığını belirterek, 'Tırnaklarını kestik, tıraş ettik, ayaklarına gerekli pansumanı yaptık. Yaşamını etkileyecek herhangi bir sıkıntısı yok. Şirin burada gayet mutlu, diğer dostlarımız gibi huzur içinde yaşıyor. Barınakta her türlü imkanımız var' diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Blinken İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları ile Orta Doğu'daki Gerilimi Görüştü

Blinken İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları ile Orta Doğu'daki Gerilimi Görüştü