Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Marmaris'te köpeği ile gezerken yavru ayı ile karşılaştı

Marmaris'te köpeği ile gezerken yavru ayı ile karşılaştı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde köpeği ile dolaşırken ayı yavrusu ile karşılaşılan kişi o anları kaydetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te köpeği ile gezerken yavru ayı ile karşılaştı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Andrea Del Mastro, köpeği Nero ile doğa yürüyüşü yaparken bir ayı yavrusu ile karşılaştı. Del Mastro, yaşadığı panik anlarını cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Ayı Yavrusu ile Beklenmedik Karşılaşma

Marmaris Camiavlu Mahallesi'nde yaşayan 26 yaşındaki iş insanı Andrea Del Mastro, her gün köpeği Nero ile yürüyüş yaparken ilk kez bir ayı yavrusu ile karşılaştı. Yaşadığı bu sürpriz karşılaşmada Del Mastro, önce panik yaşadı ardından sakinleşerek ayıyı cep telefonu ile kaydetti. Del Mastro, 'Burada ayıların olduğunu söylerlerdi ama görünce ben de inandım,' diyerek yavru ayının güvenliği konusundaki endişelerini dile getirdi.

A W259456 01

Yürüyüşe Devam

Del Mastro, 'Bütün hayvanlarla aram iyi olduğu için çok da panik yapılacak bir durum değil. Heyecanlı bir andı, ikimiz de zarar görmedik o yüzden keyfimiz yerinde,' dedi. Yürüyüşlerine devam edeceğini belirten Del Mastro, 'Burada yürümeyi bıraksam şehir içine gitmemiz gerekecek. Nero'yu salamayacağım. Onun da özgürlüğünü kısıtlamam,' diyerek doğa yürüyüşlerinden vazgeçmeyeceğini söyledi.

A W259456 02

Fotokapan Koyuldu 

Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri, yavru ayının görüldüğü bölgeye fotokapan yerleştirildiğini ve ayıların takip edileceğini açıkladı. Ormanlara girişlerin yasak olduğunu hatırlatan yetkililer, vatandaşların bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı.

O Anı Anlattı

Andrea Del Mastro, Marmaris'te doğduğundan beri ayıların varlığından haberdar olduğunu ancak bu karşılaşmanın kendisini şaşırttığını belirtti. 'Çok sevimli bir canlıydı, bayağı da bir bakıştık,' diyen Del Mastro, 'Telefon cebimdeydi ve ilk aklıma gelen birisine haber vermem gerektiği oldu,' diyerek yaşadığı heyecanı paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
e-Devlet kullanıcı sayısı 66 milyonu aştı

e-Devlet kullanıcı sayısı 66 milyonu aştı