Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Kahramanmaraş'taki Deprem Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kahramanmaraş'taki Deprem Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem anlarını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Depremin ardından, bir iş yerindeki insanların panik halinde dışarıya kaçtığı anlar kameraya yansıdı. Deprem saat 09.31’de merkez üssü Pazarcık olarak kaydedildi ve 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Sarsıntı, Gaziantep, Adana ve Osmaniye illerinde de hissedildi.

Kahramanmaraş'taki Deprem Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Güvenlik kamerası görüntülerinde, beyaz eşya satışı yapan bir iş yerinde, deprem anında çalışanların ve müşterilerin panik içinde dışarıya kaçtığı görülüyor. Bu görüntüler, depremin aniden ve şiddetli bir şekilde yaşandığını ortaya koyuyor.

Kahramanmaraş Valisi'nden İlk Açıklama

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, deprem sonrası yaptığı açıklamada, “Pazarcık ilçemizde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2023 model RENAULT

İcradan satılık 2023 model RENAULT