Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da Plajda Yürüyen Vatandaşın Üzerine Paraşütçü İndi: Panik Anları Kamerada

Hatay'da Plajda Yürüyen Vatandaşın Üzerine Paraşütçü İndi: Panik Anları Kamerada

Hatay'da plajda yürürken paraşütçünün üzerine geldiğini fark eden vatandaşın yaşadığı panik anları kameraya yansıdı. Yamaç paraşütü yapan Alican Kolsuz, bu ilginç anları anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Plajda Yürüyen Vatandaşın Üzerine Paraşütçü İndi: Panik Anları Kamerada
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, plajda yürüyen bir vatandaş, gökyüzünden üzerine doğru gelen paraşütçüyü fark edince panik yaşadı. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı ve izleyenleri şaşkına çevirdi. Yamaç paraşütü yapan 33 yaşındaki Alican Kolsuz, bu olayı "Paraşütle inerken amca üzerime gelir gibi oldu ve ben de 'Dayı çekil' dedim" diyerek özetledi.

A W253877 03

Ekstrem Spor Meraklısı Paraşütçü Hatay'da Zor Anlar Yaşadı

Adana'da yaşayan ve ekstrem sporlara büyük ilgi duyan Alican Kolsuz, Türkiye'nin farklı şehirlerinde yamaç paraşütü uçuşları gerçekleştiriyor. Bu kez rotasını Hatay'ın Samandağ ilçesine çeviren Kolsuz, gün batımına yakın bir saatte yüksek bir noktadan havalandı. Akdeniz manzarası eşliğinde uçan Kolsuz, iniş yapmak için plajı seçti. Ancak sert rüzgar nedeniyle inişte zorluk yaşadı.

A W253877 01

"Paraşütle İnerken Amca Üzerime Gelir Gibi Oldu ve Ben de ‘Dayı Çekil’ Dedim"

Alican Kolsuz, Adana'dan Samandağ'a gelerek yaptığı uçuşu şu sözlerle anlattı: “Akşamüzeri kalkış yaptım. Hava koşullarının değişkenliği nedeniyle yer ve hava rüzgarları sürekli değişiyordu. Kalkış yaptıktan sonra hava oldukça güzeldi ve bizi gökyüzüne kadar yükseltti. İnmeye yakın, yer rüzgarı şiddetlendi. Öne doğru manevra yapamadık ama sağa ve sola hareketlerle inmeye çalıştık. Videoda iniş alanına yaklaştığımda güçlü bir yer rüzgarı vardı. Rüzgarı karşıma alıp inmeyi planlamıştım. Ancak çadırlar ve insanlar bu planı zorlaştırdı."

A W253877 02

Yamaç Paraşütçüsünün İnişi Plajda Panik Yarattı

"Çadırları geçtikten sonra önümde bir amca vardı. Amca bana bakıyor, ben de amcaya bakıyordum. Amca üzerime gelir gibi olunca, ‘Dayı çekil’ dedim. Amca kenara çekildi ve ben sorunsuz bir şekilde indim. Ancak paraşütüm sahilde uzanan insanların üzerine düştü. Yine de keyifli bir uçuştu.”

A W253877 06

Plajda Panik Anları Kamerada

Paraşütçü Alican Kolsuz’un plaja iniş yaptığı anlar, plajda bulunan bir başka kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

A W253877 05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mete Gazoz Paris 2024'te sahneye çıkıyor

Mete Gazoz Paris 2024'te sahneye çıkıyor