Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hakkari'de Baba Hasta Oğlu İçin Özel Ayakta Durma Aracı Yaptı

Hakkari'de Baba Hasta Oğlu İçin Özel Ayakta Durma Aracı Yaptı

Hakkari'de yaşayan baba, serebral palsi hastası oğlu için özel ayakta durma sehpası yaparak büyük bir fedakarlık gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Budak, serebral palsi hastası 12 yaşındaki oğlu Ahmet Budak için özel olarak yaptığı ayakta durma sehpasıyla büyük bir fedakarlık örneği sergiledi. Kendi imkanlarıyla ve büyük bir özveriyle hazırladığı bu araç, Ahmet'in yüzünde büyük bir mutluluk oluşturdu.

Yeşildere Mahallesi'nde yaşayan Aydın Budak, demir doğrama işinde çalışırken, oğlunun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendi atölyesinde özel bir ayakta durma sehpası üretmeye karar verdi. Haftalar süren çalışmanın ardından tamamladığı sehpa, Ahmet'in hem ayakta durmasını sağladı hem de mahalle mahalle gezdirilmesine olanak tanıdı.

onun mutluluğu bize yeter

Aydın Budak, “Onun tek bir gülüşü için haftalarca hayalini kurduğum aracı yaptım. Onu bu şekilde mutlu gördüm bu bana yeter. Serebral palsi hastası oğlumun normalde tekerlekli sandalyeleri var, onunla gezdiriyoruz fakat bir saat boyunca ayakta durması lazım ve onun için harekete geçtim. Her şekilde denedik, ayakta dururken hep ayaklarında ağrı oldu. Sonra onun o mutluluğu, o gülüşünü almak için hayalini kurduğum engelli ayakta durma sehpasını yapmaya başladım. En sonunda bitirdim ve gezdirmeye çıkarttım ve inan hiçbir şekilde sıkılmadı ve çok da mutlu oldu. O mutlu olunca zaten dünyanın en mutlusu ben oluyorum. Normalde diğer şekilde olsaydı sıkılırdı, şimdi içinden çıkmak bile istemiyor. İnşallah hiçbir sıkıntı olmasa tüm engeller için en güzel araç gereçleri yapacağım. Çünkü oğlumun mutluluğu varsa ben her şeye hazırım. Allah tüm çocuklara sağlık versin, çünkü bir çocuk annesi ve babası için değerlidir. Bugün Ahmet'in hayalini gerçekleştirdik, şükür onun mutluluğu bize yeter'' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otobüs durağına zarar verdiler! Çan Belediyesi böyle paylaştı

Otobüs durağına zarar verdiler! Çan Belediyesi böyle paylaştı