Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Eskişehir hava durumu: Sağanak yağış uyarısı

Eskişehir hava durumu: Sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'de 8 Eylül Pazar günü hava durumu oldukça yağışlı olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Eskişehir hava durumu: Sağanak yağış uyarısı
KAYNAK: Haber Merkezi

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından elde edilen verilere göre, 8 Eylül Çarşamba günü havanın parçalı bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

8 Eylül Hava Durumu

Eskişehir'de hava durumuyla ilgili yapılan tahminlere göre, gün içinde ortalama sıcaklığın 22 derece civarında olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 25 derece, en düşük sıcaklığın ise 16 derece olması tahmin ediliyor.

Bölge Geneli Hava Durumu

Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, yarından itibaren Bursa ve Bilecik çevrelerinde, öğleden sonra ise Eskişehir ve Kütahya'nın güney kesimleri hariç olmak üzere bölge genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışlar sırasında kuvvetli rüzgar, kısa süreli şiddetli yağış, dolu yağışı ve yıldırım riskine karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Hava Sıcaklığı Değişiklikleri

Yarın hava sıcaklığında 1-3 derece arasında bir azalma bekleniyor.

Rüzgar Durumu

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette eseceği tahmin edilirken, öğleden sonra yer yer kısa süreli kuvvetli (30-50 km/saat) rüzgarların etkili olabileceği bildiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Hava Durumu: Yağış uyarısı!

Balıkesir Hava Durumu: Yağış uyarısı!