Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Eğirdir Gölü Akdeniz sahillerini aratmadı

Eğirdir Gölü Akdeniz sahillerini aratmadı

Isparta'da Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Eğirdir Gölü'ne akın ederek serin suların keyfini çıkardı. Gölün eşsiz manzarası ve plajları, tatilcilerin buluşma noktası oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eğirdir Gölü Akdeniz sahillerini aratmadı
KAYNAK: İHA

Isparta'da Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar, halk arasında ‘yedi renkli göl’ olarak bilinen Eğirdir Gölü'ne büyük ilgi gösterdi. Sıcak hava nedeniyle plajları dolduran tatilciler, gölün serin sularında rahatladı.

Eğirdir Gölü'ne Yoğun İlgi

Eğirdir ilçesine adını veren ve günün farklı saatlerinde mavi, yeşil tonlarına bürünen Eğirdir Gölü, 9 günlük bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Isparta ve çevre illerden gelen vatandaşlar, gölün eşsiz manzarası ve ince kumlu Altınkum Plajı'nda serinledi. Plajda oluşan bayram yoğunluğu, tatilcilerin eğlenceli anlarına sahne oldu.

Eğirdir Gölü Akdeniz sahillerini aratmadı

Tatilcilerin Gözdesi Altınkum Plajı

Sıcak havada serinlemek isteyenler, Altınkum Plajı'nda bayram tatilinin tadını çıkardı. Plajda oluşan kalabalık, bayram coşkusunu artırırken, tatilciler serin suların keyfini sürdü.

Tatilcilerin Görüşleri

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek Eğirdir'e gelen Yasin Bozkurt, "9 günlük bayram tatilinde Eğirdir'e geldik. İlk gün bayram yoğunluğu, kurbandan dolayı. Şimdi geldik ve serinliyoruz. Göl gayet güzel. Sıcak havalarda göle girmek iyi oluyor" dedi.

Bayram tatilinde Eğirdir Gölü'ne gelen bir diğer vatandaş Mustafa Demirtaş ise arkadaşlarıyla birlikte tatili değerlendirmek için geldiklerini belirterek, "Bayramın ilk gününü ailemle geçirdim şimdi ise ailemle yüzmeye geldim. Hava çok güzel, çok kalabalık herkes şu an mutlu bir şekilde yüzüyor ve su çok güzel. Eğirdir Gölü biraz çekilmiş bu bizi biraz üzdü ama yine de Akdeniz sahillerini aratmıyor. Çok güzel bir hava var. Bayramı bu şekilde değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Eğirdir Gölü Akdeniz sahillerini aratmadı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erken emeklilik için yeni düzenlemeler yolda! Ev kadınları ve Bağ-Kur’lu esnaflar için büyük müjde

Erken emeklilik için yeni düzenlemeler yolda! Ev kadınları ve Bağ-Kur’lu esnaflar için büyük müjde