Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Balıkesir hava durumu: Yağış uyarısı!

Balıkesir hava durumu: Yağış uyarısı!

Balıkesir'de hava durumu bugün parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı 27 derece olacak. Yarın ise sağanak yağmur bekleniyor ve sıcaklık 25 derece olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Balıkesir hava durumu: Yağış uyarısı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan güncel verilere göre Balıkesir için haftalık hava durumu şu şekildedir:

Paşartesi Hava Durumu

Bugün Balıkesir'de hava hafif yağmurlu olacak ve aralıklı güneşli bir havayla karşılaşacaksınız. Beklenen sıcaklık ise 30 derece olacak. Yağmura karşı hazırlıklı olmanızda fayda var.

Salı Hava Durumu

Yarın için Balıkesir'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 31 derece olacak. Gün boyunca güneşli ve bulutlu anlar yaşanabilir. Şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın.

Çarşamba Hava Durumu

10 Eylül 2024 tarihinde Balıkesir'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 34 dereceye kadar yükselecek. Bol su tüketmeyi unutmayın ve güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin.

Perşembe Hava Durumu

11 Eylül 2024 tarihinde Balıkesir'de kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 34 derece olacak. Yağmura karşı dikkatli olun ve şemsiyenizi yanınızda bulundurun.

Cuma Hava Durumu

12 Eylül 2024 tarihinde Balıkesir'de güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 33 derece olacak. Gün boyunca güneşin tadını çıkarabilir ve dışarıda vakit geçirebilirsiniz.

Cumartesi Hava Durumu

13 Eylül 2024 tarihinde Balıkesir'de açık ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 32 derece olacak. Plaj keyfi yapmak için harika bir gün olabilir.

Pazar Hava Durumu

14 Eylül 2024 tarihinde Balıkesir'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 31 derece olacak. Hafif rüzgarlar eşliğinde dışarıda hoş vakit geçirebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Demirspor Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Adana Demirspor Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor