Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Antalya Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne Yoğun İlgi

Antalya Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü’nde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne Yoğun İlgi
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü’nde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Merkezi ziyaret eden hayvan severler, yeni yuvalarına kavuşmayı bekleyen can dostları sahiplendi ve yanlarında getirdikleri mamaları sokak hayvanlarına bağışladı.

Bakım Merkezi’nin Özellikleri

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yerden ısıtmalı ve modern soğutma sistemleri ile dikkat çeken bir yaşam alanı sunuyor. 42 bin metrekare alan üzerinde ve 6 bin 800 metrekare alana sahip olan merkez, geçtiğimiz yıl hizmete girdi ve hayvan severlerin büyük beğenisini topluyor. Merkezde yavrulu anne, engelli kedi, hasta reviri, yoğun bakım, operasyon öncesi ve sonrası bölümleri ile karantina, ön kayıt ve acil müşahede bölümleri bulunuyor.

4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü Etkinlikleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Aslı Kılıç, 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü etkinlikleri kapsamında bir hafta boyunca Bakım Merkezi’nde çeşitli etkinliklerin olacağını belirtti. Kılıç, “Amacımız hayvanların satın alınmak yerine sahiplendirilmesi. Sokaktaki yaşam şartları, sevimli dostlarımız için güç. Hayvanları sıcak yuvaya kavuşturabilmek için, herkesi, buraya dostlarımızı sahiplenmeye ve ziyarete bekliyoruz. Her gün saat 14.00 ile 16.00 arası ziyarete açığız. Can dostlarımızı yeni yuvalarına kavuşturacak hayvanseverlerimizi bekleriz” dedi.

Ziyaretçilerin Yorumları

Bayram tatili için Ankara’dan Antalya’ya ziyarete gelen Buket Öztürk, Bakım Merkezi’ni ziyaret etti ve bir köpek sahiplendi. Öztürk, merkezin çok güzel bir tesis olduğunu ve hayvanların durumunun çok iyi olduğunu belirtti. Bakımevi’ni ziyaret eden Cemal Yüksel ise, sokak hayvanlarıyla buluşmanın çok keyif verici olduğunu ve tüm hayvanların yanında olduklarını ifade etti. Yüksel, Büyükşehir Belediyesine sokak hayvanlarını unutmadığı için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandilli büyüklüğünü açıkladı! Kahramanmaraş'ta Deprem!

Kandilli büyüklüğünü açıkladı! Kahramanmaraş'ta Deprem!