Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam AKOM tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

AKOM tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Hava sıcaklıklarında 2 ila 4 derecelik bir düşüş tahmin ediliyor, soğuk hava etkisini artırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKOM tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, pazar akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da kar yağışı olasılığının artacağını duyurdu.

AKOM'un açıklamasına göre, hafta sonu Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde hava koşullarının etkileneceği belirtiliyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşerek 2-4 derece arasında daha soğuk seyredeceği ve bu durumun kışın tipik değerlerine geri dönüşü işaret ettiği ifade ediliyor. Bununla birlikte, İstanbul genelinde yağış geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor.

Cumartesi günü yağmur şeklinde başlayacak olan yağışların Pazar günü karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor ve akşam saatlerinden itibaren ise kar yağışı şeklinde etkili olması tahmin ediliyor. Pazartesi öğle saatlerine kadar ise yerel olarak yoğun kar yağışı bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde, İstanbul'da hava sıcaklıklarının 31 Ocak tarihine kadar mevsim normallerinin 2-5 derece altında seyredeceği, ardından 1-10 Şubat tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarında veya biraz üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'de 23'üncü hafta heyecanı başlıyor

Süper Lig'de 23'üncü hafta heyecanı başlıyor