Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Magazin Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Oldu

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Oldu

Miss Turkey 2024 yarışmasının galibi İdil Bilgen oldu. Koç Üniversitesi mezunu ve 1.80 metre boyunda olan Bilgen, Türkiye'yi temsil edecek. İkinci olan Cemre Üker ise Türkiye'yi Miss Supranational'da temsil edecek. Jürinin arasında Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek yer aldı.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri

Miss Turkey 2024 yarışmasının büyük finali dün akşam gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 20 aday, güzellik ve yeteneklerini jüriye sergiledi. Bu yılın Türkiye Güzeli olarak 24 yaşındaki İdil Bilgen seçildi. Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olarak, 1.80 metre boyuyla rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Miss Turkey 2024 İkincisi Kim?

Yarışmada ikinci sırayı ise Cemre Üker aldı. 23 yaşındaki Üker, Paris School of Business'tan Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme yüksek lisans öğrencisi olarak dikkat çekti. Üker, 1.79 metre boyuyla Miss Supranational'da Türkiye'yi temsil edecek.

Final Gecesi ve Öne Çıkan Yenilikler

Final gecesi, sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla renklendi. Sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan'ın üstlendiği etkinlikte, Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, Türkiye'yi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edecek genç kızları seçmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Mayolu Geçiş Yok

Bu yılki yarışmada dikkat çeken bir diğer yenilik, yarışmacıların ilk kez mayolu geçiş yapmamış olması oldu. Miss Turkey Başkanı Sandıkçıoğlu, bu değişikliğin Miss World'ün aldığı karara dayandığını ve yarışmacıların mülakat sürecine daha fazla odaklanabilmek için spor ve abiye kıyafetlerle podyumda yer aldıklarını açıkladı.

Miss Universe Temsilcisi Seçilmedi

Bu yıl Miss Universe için Türkiye'yi temsil edecek genç kız seçilmedi. Miss Universe'nin yeni formatına uyum sağlamak amacıyla böyle bir karar alındığını belirten Sandıkçıoğlu, önümüzdeki yıldan itibaren üç güzelin seçildiği yarışmalara yeniden yer verileceğini duyurdu.

Miss Turkey 2024 jürileri Kimler?

Final gecesinde, Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi ünlü isimlerin jüri olarak yer aldığı etkinlik büyük bir heyecanla izlendi.

Miss Turkey 2024 Adayları Kimlerdi?

 Miss Turkey 2024'ün finalinde podyuma çıkan 20 genç kız, Türkiye'nin en güzelleri arasında yer almak için yarıştı. Bu yılki adaylar,  Dila Maya Arı, İdil Bilgen, Tuğçe Şahin, Aylin Molla, Merve Su İlhan, Ece Çetin, Fatime İnce, Cemre Üker, Melissa Öykü Yorulmaz, Zeynep Ece Sarı, Candan Şeviktürk, Ayşe Sena Şeref, Aycan Nur İnce, Selin Şahin, Ezgi Güngör, Tuğçe Gündoğan, Didem Güngör, Nilsu Sepken, Çağla Şen, Melisa Saran’dır.

Miss Turkey 2024 Finalistleri Kimlerdir?

1 Numara Dila Maya Arı: 19 yaşında, 1.82 boyunda. Nişantaşı Üniversitesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

2 Numara İdil Bilgen: 24 yaşında, 1.80 boyunda. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

3 Numara Tuğçe Şahin: 23 yaşında, 1.83 boyunda. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu.

4 Numara Aylin Molla: 22 yaşında, 1.79 boyunda. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi.

5 Numara Merve Su İlhan: 22 yaşında, 1.80 boyunda. Nişantaşı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

6 Numara Ece Çetin: 20 yaşında, 1.75 boyunda. Nişantaşı Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisi.

7 Numara Fatime İnce: 28 yaşında, 1.76 boyunda. Akdeniz Üniversitesi Ekonomi ve Finans yüksek lisans öğrencisi.

8 Numara Cemre Üker: 26 yaşında, 1.79 boyunda. Paris School of Business Uluslararası Pazarlama ve İş Geliştirme Yüksek Lisans öğrencisi.

9 Numara Melissa Öykü Yorulmaz: 23 yaşında, 1.73 boyunda. Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu.

10 Numara Zeynep Ece Sarı: 20 yaşında, 1.75 boyunda. İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencisi.

11 NUMARA Candan Şeviktürk: 21 yaşında, 1.73 boyunda. Universita Degli Studi di Torino, Hukuk Fakültesi, Uluslararası Hukuk 4. Sınıf Öğrencisi.

12 NUMARA Ayşe Sena Şeref: 25 yaşında, 1.72 boyunda. Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi.

13 NUMARA Aycan Nur İnce: 26 yaşında, 1.72 boyunda. Universita Degli Studi di Bergamo, İnsan Bilimleri ve Yeni Refah Bölümü 1. Sınıf Doktora Öğrencisi.

14 NUMARA Selin Şahin: 27 yaşında, 1.70 boyunda. Universite Claude Bernard Lyon 1, Institut de Pharmacie Industrielle de Lyon, İlaç Geliştirme ve Üretimi Yüksek Lisans Mezunu.

15 NUMARA Ezgi Güngör: 30 yaşında, 1.74 boyunda. Mozarteum University, Centre de Perfeccionament Palau de les Arts, Opera Bölümü Mezunu.

16 NUMARA Tuğçe Gündoğan: 26 yaşında, 1.75 boyunda. Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Bölümü Mezunu.

17 NUMARA Didem Güngör: 25 yaşında, 1.77 boyunda. Technical University Dortmund, Biyoloji Mühendisliği Bölümü Son Sınıf, Ekonomi Bölümü Son Sınıf Öğrencisi.

18 NUMARA Nilsu Sepken: 26 yaşında, 1.78 boyunda. Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Mezunu.

19 NUMARA Çağla Şen: 25 yaşında, 1.78 boyunda. Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü Mezunu.

20 NUMARA Melisa Saran: 20 yaşında, 1.82 boyunda. Okan Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi.

VİDEO / HABER 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da canlı sohbette Narin’e çirkin saldırı! Ahlaksızlık diz boyu

Antalya’da canlı sohbette Narin’e çirkin saldırı! Ahlaksızlık diz boyu