Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Eğitim Malatya’da korkunç deprem! Eğitime 1 gün ara verildi

Malatya’da korkunç deprem! Eğitime 1 gün ara verildi

Malatya'da meydana gelen korkunç deprem sonrasında yetkililer, eğitim faaliyetlerine 4 ilde 1 gün ara verilmesine karar verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Malatya’da bugün yaşanan 6 büyüklüğündeki depremin ardından, Malatya Valisi Hulusi Yavuz, il genelindeki tüm eğitim kurumlarına 1 gün ara verildiğini açıkladı. Depremin hemen ardından saha taramalarının başladığını belirten Vali Yavuz, şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmediğini ifade etti. Güvenlik önlemleri hızla devreye alınırken, tüm eğitim kurumlarının tahliye edildiği açıklandı.

Saha Taramaları Başladı, Olumsuz Bir Durum Yok

Deprem sonrasında yetkililerin hızlı bir şekilde harekete geçtiğini belirten Vali Yavuz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Saha taramalarımız başladı, şu an için olumsuz bir durum yok. Tüm eğitim kurumlarımız tahliye edildi.” Bu açıklamayla birlikte, depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmaması sevindirici olarak değerlendirildi.

Eğitim Kurumlarına 1 Gün Ara Verildi

Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Şanlıurfa'da okullara bir gün ara verildi. Valiliklerden gelen açıklamalara göre, Malatya Valiliği, kurumlarda herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını ve saha taramalarının sürdüğünü bildirdi.

Yakından Takip Ediyoruz

Malatya'nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi bir açıklama yaparak gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Malatya’nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Malatya’da korkunç deprem! Eğitime 1 gün ara verildi

Belediye Başkanı Açıklama Yaptı

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Er, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Meydana gelen depremin hemen akabinde tüm ekiplerimiz saha taramalarını sürdürmektedir. Şu ana kadar komuta merkezimize gelen herhangi bir olumsuz durum yoktur. Saha taramalarımız devam etmektedir."

Malatya’da korkunç deprem! Eğitime 1 gün ara verildi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adnan Oktar Davası Devam Ediyor: Oktar Duruşmaya Getirilecek

Adnan Oktar Davası Devam Ediyor: Oktar Duruşmaya Getirilecek