Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Nintendo Switch İçin Yeni Aksesuar! Joy-Con Şarj Standı Duyuruldu

Nintendo Switch İçin Yeni Aksesuar! Joy-Con Şarj Standı Duyuruldu

Nintendo, Switch kullanıcıları için yeni Joy-Con şarj standını duyurdu. Bu yeni aksesuar, Joy-Con kontrolcülerini konsoldan bağımsız olarak şarj edebilecek ve stand olarak kullanılabilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nintendo Switch İçin Yeni Aksesuar! Joy-Con Şarj Standı Duyuruldu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Nintendo, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Switch konsolu ile oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı. Hibrit oyun deneyimi ve dikkat çekici yapımları sayesinde kısa sürede popüler olan Switch, 2024 yılı itibariyle gelmiş geçmiş en çok satan 3. oyun konsolu olmayı başardı. Playstation 4 ve Gameboy gibi efsanevi konsolları geride bırakan Switch, Nintendo tarafından aktif olarak desteklenmeye devam ediyor.

Yeni Joy-Con Şarj Standı Tanıtıldı

Geçtiğimiz 7 yıl içinde Switch için birçok aksesuar satışa sunan Nintendo, şimdi de Joy-Con kontrolcülerini şarj etmek için yeni bir aksesuar duyurdu. Joy-Con şarj standı, kullanıcıların kontrolcülerini konsoldan bağımsız bir şekilde şarj edebilmelerini sağlıyor. Ayrıca bu aksesuar, bir stand olarak da kullanılabiliyor. Özellikle birkaç çift Joy-Con kontrolcüsüne sahip olan kullanıcılar için oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Ürün, 17 Ekim’de resmen satışa çıkacak.

Switch 2 Desteği ve NES Kontrolcülerine Uyum

Switch 2’nin çıkışına aylar kala Nintendo’nun böyle bir aksesuar duyurması, ürünün yeni konsolu da destekleyebileceğine işaret ediyor. Yeni aksesuar, sadece Joy-Con kontrolcülerini değil, aynı zamanda Switch için geliştirilen NES kontrolcülerini de şarj edebiliyor. 2-Way Joy-Con şarj standı olarak adlandırılan ürünün fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da su elektrik faturasıyla yarışacak!

Antalya'da su elektrik faturasıyla yarışacak!