Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Türkiye - Brezilya Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye - Brezilya Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları’nda bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye - Brezilya Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Paris Yaz Olimpiyatları’nda tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı, altın madalya şansını kaybettikten sonra bronz madalya mücadelesi verecek. Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya’ya 3-0 mağlup olduktan sonra üçüncülük maçında bronz madalya içinBrezilya ile karşılaşacak.

Türkiye - Brezilya Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye - Brezilya Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye ile Brezilya arasındaki bronz madalya maçı, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.15’te South Paris Arena’da oynanacak. Maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Yolculuğu

Türkiye, Paris 2024 Olimpiyatları’nda A Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Çin’i 3-2 geçmeyi başaran Ay-yıldızlılar, yarı finalde ise İtalya karşısında beklenenden uzak bir performans sergileyerek 3-0 mağlup oldu.

Daniele Santarelli yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı, bronz madalya alarak olimpiyat tarihine bir başarı daha eklemeyi hedefliyor. Brezilya ise B Grubu'nu lider tamamlamış ve çeyrek finalde Dominik Cumhuriyet'i 3-0 yenmişti.

Başantrenör ve Kaptanın Açıklamaları

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, İtalya karşılaşmasının ardından şunları söyledi: 'Şimdi önümüzde Bronz Madalya Maçı var ve buna odaklanmalıyız. Bu turnuvada oynadığımız hiçbir maç kolay değil. Çünkü dünyanın en iyi takımlarıyla oynuyoruz. Artık bir bronz madalya maçımız kaldı ve bunu kazanmak istiyoruz.'

Takım kaptanı Eda Erdem Dündar ise, 'İtalya geride olduğu bölümlerde bile sakin kalmayı başardı. Kötü topları çok iyi kullandılar, akıllı hücum ettiler. Biz biraz fazla heyecanlıydık ve sakin kalamadık. Yine de yarı finalde olmak çok keyifli. Bu kadar şansızlık ve sakatlığa rağmen yarı finalde olduğumuz için gurur duymalıyız. Hala madalya ile bitirme şansımız var. Cumartesi günü madalyayı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız'şeklinde konuştu.

Finalde Kimler Karşılaşacak?

Paris 2024 Olimpiyatları’nda finalde İtalya ve ABD karşı karşıya gelecek. İtalya, yarı finalde Filenin Sultanları’nı 3-0 mağlup ederken, ABD ise yarı finalde Brezilya’yı setlerde 3-2 yenmişti. Final maçı 11 Ağustos’ta yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Molla Yusuf'ta Aşure Coşkusu

Konyaaltı Molla Yusuf'ta Aşure Coşkusu