Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!

Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!

Paris 2024 Olimpiyatları'nda mücadele edecek 'Team Türkiye' kafilesi, İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen törenle Fransa'ya uğurlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!
KAYNAK: AA

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan 'Team Türkiye' kafilesi, Fransa'ya uğurlandı. İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak katıldı.

Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!

Güzel sonuçlarla döneceğimize inanıyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin olimpiyat şampiyonlarını tarihe geçireceğini belirterek, 'İyi hazırlandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu bir heyecan ve tutku,' dedi. Bakan Bak, olimpiyatlara sporcu göndermeyi başaran kulüplere teşekkür ederek, diğer kulüpleri olimpiyat branşlarına yatırım yapmaya çağırdı. 'Paris'te zirveyi zorlayacağımıza ve güzel sonuçlarla döneceğimize inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum,' şeklinde konuştu.

Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!

Heyecanlıyız ve hazırız

Kafilede bulunan milli boksör Busenaz Sürmeneli, 'Heyecanlıyız ve hazırız. Elimizden gelen her şeyi yapıp güzel sonuçlarla dönmek istiyoruz,' ifadelerini kullandı. Diğer bir milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise, 'Yaklaşık 3 yıldır bu günü bekliyorduk. Şu anda daha tecrübeli ve heyecanlıyız. Her branşta madalya kazanabilecek sporculara sahibiz,' dedi.

Türk sporcular Paris 2024 Olimpiyatları yolcusu!

Madalyalar alacağımıza canı gönülden inanıyorum

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, Paris 2024 Olimpiyatları için ciddi hazırlıklar yapıldığını ve sporculara her türlü desteğin verildiğini vurgulayarak, 'Madalyalar alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Çocuklarımız bunu hak ediyor,' şeklinde konuştu.

Törenin ardından, olimpik kafile Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Paris'e hareket etti. Ayrıca, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek de, sarı-kırmızılı takımdan olimpiyatlara katılmaya hak kazanan sporcuları İstanbul Havalimanı'nda uğurladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıcak havalar gastroenterit salgını riskini arttırıyor

Sıcak havalar gastroenterit salgını riskini arttırıyor