Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın Hakları İmza Töreni Düzenlendi

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın Hakları İmza Töreni Düzenlendi

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının 3 sezon boyunca beIN Sport tarafından yayınlanacağı anlaşma, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly'nin katılımıyla imzalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın Hakları İmza Töreni Düzenlendi
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN Media Group arasında yapılan Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig yayın hakları ihalesinin imza töreni, İstanbul’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, kulüp başkanları ve davetliler katıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "FIFA, İstanbul’da Temsilcilik Açacak"

Konuşmasına Türkiye Futbol Federasyonu’nun yakın zamanda yapılan seçimlerinden bahsederek başlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun uzun zamandır ihtiyaç duyduğu iradeye kavuştuğunu belirtti. Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunun adil, tarafsız ve eşit hizmete ihtiyacı var. Biz bu hizmeti sağlamak için seçildik. Futbolun patronları amatör ligler, 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig başkanlarıdır. Sportif başarıyı sahada kazanmak isteyenlerin hizmetkarıyız. Geçmişte yaşananları bir tarafa bırakıp, Türk futbolunun marka değerini hak ettiği seviyeye çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Yousef Al-Obaidly: "Süper Lig, 40’tan Fazla Ülkede Yayınlanacak"

beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, Süper Lig maçlarını 3 sezon daha yayınlayacaklarını belirterek, "Türkiye’nin lider yayıncısı olarak beIN Sport, Süper Lig’i 3 sezon daha yayınlamaktan memnuniyet duyuyoruz. TFF başkanına teşekkür ederim ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyorum. Süper Lig yayın haklarına en yüksek teklifi vererek aldık. 23 yıldır katkı sağlıyoruz ve buna devam edeceğiz. Türk futbolunun en büyük destekçilerinden biri olarak Süper Lig’i 40’tan fazla ülkede yayınlayacağız. Avrupa’nın en değerli 6. ligi olan Süper Lig, İbrahim Hacıosmanoğlu liderliğinde daha da yükselecek" dedi.

Korsan Yayıncılıkla Mücadele

Korsan yayıncılığın sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde futbolu tehdit ettiğini vurgulayan Al-Obaidly, "Bunun önüne geçmek için hep beraber hareket etmeliyiz. Tüm Türk futbolunu desteklemek istiyoruz, amatör kulüplere direkt destek vermek istiyoruz. Ülke çapında 50 farklı amatör kulübü destekliyoruz. 1300’den fazla amatör kulüp var. Türkiye’de futbol her seviyede gelişmekte ve ilham vermektedir. TFF ile birlikte çalışarak gelirleri artırmak istiyoruz. İbrahim Bey’in yaptığı çalışmalarla çeşitli girişimlerimiz var ve bu sayede Türk futboluna daha fazla katkı sağlayacağız" dedi.

Anlaşma İmzalandı

Konuşmaların ardından, 3 sezonluk anlaşma için imzalar atıldı ve kulüp başkanlarıyla toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Tur Minibüsleri ve Otomobilin Karıştığı Zincirleme Kaza: Şans Eseri Yaralanan Yok

Manavgat'ta Tur Minibüsleri ve Otomobilin Karıştığı Zincirleme Kaza: Şans Eseri Yaralanan Yok