Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor'un Yeni Transferi Simon Banza Trabzon'a Geldi

Trabzonspor'un Yeni Transferi Simon Banza Trabzon'a Geldi

Trabzonspor'un yeni transferi Simon Banza, Braga'dan kiralık olarak geldi. Banza, havalimanında coşkulu bir karşılama ile Trabzon'a ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor'un Yeni Transferi Simon Banza Trabzon'a Geldi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Trabzonspor'un, Portekiz ekibi Braga'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü futbolcu Simon Banza, Trabzon'a ulaştı. Transferin ardından ilk kez Trabzonspor forması giymeye hazırlanan Banza, havalimanında coşkulu bir karşılama ile karşılandı.

Banza: "Trabzonspor İle Önemli İşler Yapacağız"

Simon Banza, Trabzon'a ayak bastığı ilk anda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ile önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Buraya gelme kararımı Trabzonspor'un bana olan ilgisi ve sunduğu projeler belirledi. Hedeflerim doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takıma katkı sağlayacağım. Beşiktaş maçı için hazırım." şeklinde konuştu.

Antrenmana Katılımı Bekleniyor

28 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcunun, Trabzonspor tesislerine geçerek Teknik Direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarıyla tanışmasının ardından bugünkü antrenmana katılması bekleniyor. Banza'nın performansı ve adaptasyon süreci merakla beklenirken, taraftarlar da yeni transferlerine büyük ilgi gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspanya ABD Başkanlık Seçimlerinde Kamala Harris'e Destek Verdi

İspanya ABD Başkanlık Seçimlerinde Kamala Harris'e Destek Verdi