Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Çağrı: "Etik Olanı Yapın İstifalarınızı Verin"

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Çağrı: "Etik Olanı Yapın İstifalarınızı Verin"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaptığı teşekkür konuşmasında, seçimlerin ardından federasyon kurullarına çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Çağrı: "Etik Olanı Yapın İstifalarınızı Verin"
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaptığı teşekkür konuşmasında, seçimlerin ardından federasyon kurullarına çağrıda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak. Buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar" dedi.

"Kraldan daha çok kralcılar var"

Seçim sürecinde yaşananları değerlendiren Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun kazandığını vurgulayarak, "Allah başarılı olmayı nasip etsin. Federasyon seçimlerinde algı yönetmeye çalışan kraldan daha çok kralcılar var. Siz iradeli olursanız insanlar sizin iradenize saygı duyar" şeklinde konuştu.

"Benim abim olarak her zaman yanımda olur"

Hacıosmanoğlu ayrıca, Cumhurbaşkanı ile olan ilişkisini ve desteğini vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız yarın iktidardan da düşse benim abim olarak her zaman yanımda olur. Futbolun dışına itilenler bugün futbol ailesiyle beraber attığımız adımlar için bize destek veren sağduyulu delegelere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Futbolda bu ülkeye çığır açtırdı"

Futbolun birleştirici gücünü vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Biz çocukken maçları seyrederken Avrupa takımlarının oynadığı işte tribünlerine zeminlerine hayran kalıyorduk. Cumhurbaşkanımız futbolu seven birisi futbolda da bu ülkeye çığır açtırdı" diye konuştu.

"Zaferler kolay kazanılmıyor"

Son olarak, çalışma temposundan bahseden Hacıosmanoğlu, "Bu yorgunluk Türk futbolunu güzel yarınlara taşımasına vesile olur. Zaferler kolay kazanılmıyor. Bunların arkasında gizli kahramanlar da var. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Özçelik'ten dolandırıcılık uyarısı

Başkan Özçelik'ten dolandırıcılık uyarısı