Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde, Rizespor sahasında Başakşehir'i karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'in ilk haftasında, pazartesi akşamı Rizespor, Başakşehir'i evinde ağırlayacak. Geçtiğimiz sezonu 9. sırada tamamlayan ve 50 puan toplayan Karadeniz ekibi, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. İlhan Palut'un liderliğinde sahaya çıkacak Rizespor, zorlu rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Başakşehir Avrupa'dan Moralli Dönüyor

Geçen sezonu 61 puanla 4. sırada bitirerek ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazanan Rams Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çekti. 2. Eleme Turu'nda San Marino ekibi La Fiorita'yı her iki maçta da farklı skorlarla geçen İstanbul ekibi, 3. turda Gürcü temsilcisi Iberia Tiflis'i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Başakşehir, Avrupa'daki başarılı grafiğini lige de taşımak istiyor.

Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Tarih Boyunca Üstünlük Başakşehir'de

İki takım Süper Lig'de bugüne kadar 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Başakşehir 12 galibiyet alırken, Rizespor ise sadece 3 kez sahadan galip ayrıldı. Aralarındaki 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Başakşehir'in 37 gol attığı bu karşılaşmalarda, Rizespor 18 gol kaydetti. İstatistikler, bu karşılaşmada da İstanbul ekibinin favori olduğunu gösteriyor.

Öne Çıkan İstatistikler

  • Süper Lig tarihinde en çok gol yediği rakiplerinden biri olan Başakşehir’e karşı, Rizespor bugüne kadar oynadığı 18 maçta kalesini gole kapatamadı.
  • Başakşehir, Süper Lig tarihinde açılışını deplasmanda yaptığı üç sezonda da ilk maçını gol atamadan kaybetti ve bu maçların hepsinde en az iki gol yedi.
  • Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, Süper Lig kariyerinde Başakşehir'e karşı oynadığı 11 maçta da kalesini gole kapatamadı.
  • Rizespor'un yeni transferi Ali Sowe, Süper Lig kariyerinde Başakşehir’e karşı etkili performans sergileyen oyunculardan biri olarak dikkat çekiyor. Sowe, Başakşehir'e karşı 2 gol atıp 1 asist yapmıştı.

Rizespor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak ve saat 21:00'de başlayacak karşılaşmanın hakemliğini Direnç Tonusluoğlu yapacak. Yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Anıl Usta üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Feridun Daldaş görev alacak. Mücadele, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Rizespor Başakşehir Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan , Taha, Mosci, Aliqulov, Hojer , Olawoyin, Papanikolau , Zeqiri, Verasanovic, Akintola , Ali Sowe.

Başakşehir: Muhammed , Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali , Onur , Deniz, Berkay Özcan, Pelkas, Davidson , Piatek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapamazsın diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü

Yapamazsın diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü