Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Paris 2024'te Çin liderliğini sürdürüyor

Paris 2024'te Çin liderliğini sürdürüyor

Paris'te devam eden 2024 Olimpiyatları'nın yedinci gününde madalya tablosunda önemli değişiklikler yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Paris 2024'te Çin liderliğini sürdürüyor
KAYNAK: AA

Paris'te devam eden 2024 Olimpiyatları'nın yedinci gününde madalya tablosunda önemli değişiklikler yaşandı. Çin, gün boyunca kazandığı 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile genel sıralamadaki birinciliğini sürdürdü. Ev sahibi Fransa, bu günkü performansıyla büyük bir atılım gerçekleştirdi. Fransa, 3 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak toplam madalya sayısını 36'ya çıkardı ve ABD'yi geçerek ikinci sıraya yerleşti. Fransa'nın bu başarısı, ev sahipliği yaptığı oyunlarda büyük bir coşku yarattı.

Paris 2024'te Çin liderliğini sürdürüyor

Avustralya Yüzme Başarısıyla Üçüncü Sırada

Yüzme branşındaki etkileyici performansıyla dikkat çeken Avustralya, günü 3 altın ve 1 bronz madalya ile tamamladı. Bu sonuçla birlikte Avustralya'nın toplam madalya sayısı 22'ye yükseldi ve üçüncü sıradaki yerini korudu.

ABD Düşüş Yaşıyor

Günün sonunda altın madalya kazanamayan ABD, toplamda 43 madalya ile en fazla madalya kazanan ülke konumunda kalmasına rağmen sıralamada geriledi. 9 altın madalyası bulunan ABD, ülkeler sıralamasında ikinci sıradan dördüncü sıraya düştü.

Türkiye Kaçıncı Sırada?

Oyunlarda yedi gün sonunda toplam 53 ülke madalya kazanırken, Türkiye okçulukta bronz, atıcılıkta ise gümüş madalya alarak madalya tablosunda 40. sırada yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da iki araç çarpıştı: Sürücüler birbirini suçladı

Antalya'da iki araç çarpıştı: Sürücüler birbirini suçladı