Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe'de yeni sezona hazırlıkta eksikler gözler önüne serildi

Göztepe'de yeni sezona hazırlıkta eksikler gözler önüne serildi

Süper Lig’deki ilk hafta maçına hazırlanan Göztepe, kaleci ve forvet pozisyonlarında henüz beklenen transfer hamlelerini gerçekleştiremedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe'de yeni sezona hazırlıkta eksikler gözler önüne serildi
KAYNAK: İHA

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, 10 Ağustos Cumartesi günü Antalyaspor ile oynayacağı ilk hafta maçına kısa bir süre kala kaleci ve forvet pozisyonlarında henüz kesin adımlar atamadı. İzmir ekibi, savunma hattına Djalma Silva, Nazım Sangare, Koray Günter, ve Novatus Dismas Miroshi; orta sahaya ise Isaac Solet ve Kuryu Matsuki’yi dahil etti. Ancak, birinci kaleci olarak geçen sezon Southampton’dan kiralanan Mateusz Lis’in tekrar kiralanması konusundaki girişimler şu ana kadar sonuç vermedi.

Forvet Pozisyonunda Belirsizlik

Göztepe’nin, Romulo'nun yanına bir golcü ve rotasyonda görev alacak bir forvet transferi yapacağı belirtilmişti. Ancak, yaz transfer döneminin sona ermesine rağmen henüz bu mevkiler için resmi bir hamle yapılmadı. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu transferleri Antalyaspor maçına yetiştiremeyeceği düşünülüyor.

Stanimir Stoilov Takıma Döndü

Göztepe’nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında takımının başında olamamıştı. Ancak, 57 yaşındaki Bulgar teknik adam, dün gerçekleştirilen antrenmanla birlikte takımla çalışmalara geri döndü. Stoilov, Antalyaspor maçında teknik direktör olarak saha kenarındaki yerini alacak ve Göztepe ile Süper Lig’deki ilk resmi maçına çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tütün kullanımını özendiren tedbirlere yeni düzenleme

Tütün kullanımını özendiren tedbirlere yeni düzenleme