Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı

Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Baran Demiroğlu, Fatih Karagümrük ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı
KAYNAK: İHA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, transfer döneminde önemli bir adım atarak Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Baran Demiroğlu'nu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Bu transfer, Karagümrük’ün genç yeteneklere verdiği önemi ve kadrosunu güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Baran Demiroğlu'nun Kariyeri

Baran Demiroğlu, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı ve burada 7 yıl boyunca formayı terletti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 2 maçta görev alarak 15 dakika sahada kaldı. U19 Ligi'nde ise etkileyici bir performans sergileyerek 17 maçta 11 gol ve 1 asistle oynadı. Ayrıca, UEFA Gençlik Ligi'nde 6 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

6377912345D2A008C88B9061

Karagümrük'ten Açıklama

Fatih Karagümrük, Baran Demiroğlu’nun kiralık olarak transfer edildiğini ve futbolcunun Galatasaray’da başladığı kariyerine dair bilgileri resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada, "Baran, kariyerine Galatasaray’da başladı ve 7 yıl sarı kırmızılı takımın altyapısında forma giydi. Geçen sezon Süper Lig'de 2 maça çıkan genç oyuncu 15 dakika sahada kaldı. U19 Ligi'nde 17 maçta 11 gol, 1 asistle oynadı ve UEFA Gençlik Ligi'nde 6 maçta 1 gol kaydetti. Baran Demiroğlu’na, Karagümrük’e hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yeni Sezon Beklentileri

Fatih Karagümrük, Baran Demiroğlu'nun genç yaşına rağmen gösterdiği performansla takımın başarısına önemli katkılarda bulunacağını umuyor. Transferin, genç futbolcunun gelişimine ve Karagümrük'ün sezon hedeflerine katkıda bulunması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire

Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire