Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Parma'ya Karşı Sahadan Yenik Ayrıldı

Galatasaray Parma'ya Karşı Sahadan Yenik Ayrıldı

Galatasaray, Avusturya kampındaki 5. hazırlık maçında İtalyan ekibi Parma'ya karşı 2-0 mağlup oldu. Maçın golleri Hernani ve Dennis Man'dan geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Parma'ya Karşı Sahadan Yenik Ayrıldı
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Avusturya kampındaki 5. hazırlık maçında İtalyan ekibi Parma ile karşılaştı. Raiffeisen Arena’da oynanan maçta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ilk 11'iyle çıktı.

A W255885 03

Parma'nın İlk 11'i

Parma ise Zion Suziki, Woyo Coulibaly, Enrico Del Prato, Alessandro Circati, Emanuele Valeri, Nahuel Estevez, Simon Sohm, Hernani Azevedo Junior, Anthony Partipilo, Valentin Mihai Mihaila ve Ange-Yoan Bonny ile sahaya çıktı.

A W255885 01

İlk Yarıda Hernani'den Gol

Maçın ilk yarısı dengeli geçerken, Parma 42. dakikada Hernani'nin golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, bu gole cevap veremeyince ilk yarıyı mağlup kapattı.

A W255885 04

İkinci Yarıda Dennis Man Farkı Açtı

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Parma, 70. dakikada Dennis Man'ın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar, maç boyunca Parma savunmasını aşmakta zorlandı ve skoru değiştiremedi. Maç, Parma'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEM Otoyolu’nda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

TEM Otoyolu’nda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti