Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Maçına Çıkmaya Hazırlanıyor

Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Maçına Çıkmaya Hazırlanıyor

Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig ekibi Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yaşadığı sakatlığı atlatmasının ardından takımla çalışmalara başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Maçına Çıkmaya Hazırlanıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, sakatlık sonrası sahalara dönmeye hazırlanıyor. Antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan 24 yaşındaki milli futbolcu, son iki gündür takımla birlikte çalışmalara katılıyor.

Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Maçına Çıkmaya Hazırlanıyor

Ipswich Town Maçında Kadroda Olması Bekleniyor

Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım’ın UEFA Uluslar B Ligi'ndeki Galler ve İzlanda maçlarının kadrosunda yer alamayan Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig’in 4. haftasında Brighton'ın Ipswich Town ile oynayacağı maçta sahalara dönmeye hazırlanıyor. 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de oynanacak maçta, teknik direktör Fabian Hürzeler'in kararına bağlı olarak Ferdi'nin kadroda yer alması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Açıklama

Sakatlık sürecini atlatan Ferdi, The Athletic'e yaptığı açıklamada, “Takımla birlikte iki gündür antrenmana çıkıyorum. Ipswich maçının kadrosunda olmayı umuyorum” ifadelerini kullandı. Kadıoğlu, Brighton’daki ilk resmi maçına çıkmak için sabırsızlandığını belirtti.

Rekor Transfer

Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Brighton’a transfer olarak, yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan milli oyuncu unvanını kazandı. Bonuslarla birlikte bu rakamın 35 milyon Euro'ya ulaşması bekleniyor.

Brighton İyi Başlangıç Yaptı

Brighton, İngiltere Premier Lig’de ilk üç hafta sonunda yenilgi yüzü görmedi. 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan ekip, Ipswich Town karşısında da galibiyet arayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TİGEM 15 koşu tayı satacak

TİGEM 15 koşu tayı satacak