Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Transfer Açıklamaları: En-Nesyri İçin 48 Saat Süre Verildi

Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Transfer Açıklamaları: En-Nesyri İçin 48 Saat Süre Verildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Koç, transfer hedefleri ve Ferdi Kadıoğlu'nun durumu hakkında bilgi verirken, En-Nesyri transferi için 48 saat süre verdiklerini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Transfer Açıklamaları: En-Nesyri İçin 48 Saat Süre Verildi
KAYNAK: İHA

Bodrum'da düzenlenen Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğinde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp içindeki gelişmeler ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Koç, 'Çok yakında İstanbul'da bir Fenerbahçe mitingi yapacağız. Çünkü biz bir sisteme karşı mücadele başlattık. O mücadelenin başındayız. Bizim camiamız sabırsız. Dün beni yerden yere vuranlar oldu, ‘Adam yine aday, adam yine başkan olacak, şöyle olacak, böyle olacak' dediler. Sabırlı olun arkadaşlar. 20 yılda, 25 yılda kurulan şeyler 20 günde, 25 günde değişmiyor. Biraz sabırlı olun' dedi.

Ali Sami Yen'e yapılan tezahüratlar hakkında da yorum yapan Koç, 'Ali Sami Yen’e laf edilmesini istemiyorum' şeklinde konuştu.

Ferdi Kadıoğlu'nun Durumu ve En-Nesyri Açıklaması

Ali Koç, Youssef En-Nesyri transferi ile ilgili sabırlarının taşmak üzere olduğunu ifade ederek, 'Çok önceden Levent Mercan'ı aldık, sol bek yedeği olarak. O da göreceksiniz Almanya altyapısından gelmiş, o da başarılı olacak. Ferdi'yi çok isteyen var. Ferdi'yi biz daha fazla istiyoruz, Ferdi kalmak zorunda. Forvet transferini bitirdikten sonra ağustosun sonuna kadar kadrolarımızı boşaltıp fırsat transferleri için bekleyeceğiz. Bizim işimiz bu kadar basit. Biz ‘onu yapacağız, bunu yapacağız' demiyoruz. Yapınca anlatıyoruz. Forvete gelince hepiniz merak ediyorsunuz En-Nesyri'yi çok istiyorduk, hala istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere. Buradan da selam olsun. Mario Branco'ya 48 saat süre verdim. Oldu olmadı B, C, D, G'ye geçeceğiz. Kadromuz gayet iyi. Zaten iyiydi, şimdi daha iyi oldu. 1-2 nokta atışı daha gerekirse daha da iyi olabilir ama öncelik forveti bitirip kadro fazlalığını azaltmak, yolumuza bakmak' diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Transfer Açıklamaları: En-Nesyri İçin 48 Saat Süre Verildi

Jose Mourinho'ya Övgü

Jose Mourinho'ya övgülerde bulunan Koç, 'Hocamız Jose Mourinho nasıl diye sorabilirsiniz. Çok etkileyici, olağanüstü zeki ama o değil. Raporlama sistemi, mantığı, yapmak istedikleri ile ilgili sunduğu argümanlar, bunlar hepsi olağanüstü etkileyici. İnşallah lig başladığı zaman, lig ilerlediği zaman, Avrupa kupaları başladığı zaman aynı şeyleri söylüyor olurum ama şu ana kadar ‘iyi ki getirmişiz, DNA'sı bizim DNA'mıza çok çok uyuyor. Şimdi için söylüyorum' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Transfer Açıklamaları: En-Nesyri İçin 48 Saat Süre Verildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fekeli kadınlardan orakla lavanta hasadı

Fekeli kadınlardan orakla lavanta hasadı