Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Esra Yıldız Kahraman Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi

Esra Yıldız Kahraman Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi

Paris 2024 Olimpiyatları'nda kadınlar 57 kilo boks çeyrek finalinde Esra Yıldız Kahraman, Brezilyalı rakibi Jucielen Romeu'yu mağlup ederek yarı finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Yıldız Kahraman Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boks branşı kadınlar 57 kilo çeyrek final müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Esra Yıldız Kahraman, North Paris Arena'da gerçekleştirilen karşılaşmada Brezilyalı rakibi Jucielen Cerqueira Romeu'yu mağlup ederek yarı finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.

Çeyrek Final Karşılaşması

North Paris Arena'da yapılan çeyrek final müsabakasında, Esra Yıldız Kahraman ve Jucielen Romeu karşı karşıya geldi. İlk raundu 5-0'lık bir üstünlükle kazanan Kahraman, ikinci raundda 4-1'lik bir mağlubiyet yaşadı. Ancak son rauntta sergilediği performansla rakibine üstünlük kurarak maçı 4-1'lik skorla kazandı ve yarı finale adını yazdırdı.

Madalya Garantisi

Bu galibiyetle Esra Yıldız Kahraman, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalyayı garantilemiş oldu. Yarı finalde Tayvanlı boksör Lin Yu Ting ile karşılaşacak olan Kahraman, bu önemli karşılaşmayı 7 Ağustos Çarşamba günü, TSİ 22.30'da yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramanmaraş’ta Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

Kahramanmaraş’ta Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı