Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Bülent Uygun: "Emre Mor'u Çok Beğeniyorum Olursa Mutlu Olurum"

Bülent Uygun: "Emre Mor'u Çok Beğeniyorum Olursa Mutlu Olurum"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transferde Emre Mor'u övdü. Gaziantep FK maçına hazırlanan takım, antrenmanlarla form tutuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bülent Uygun: "Emre Mor'u Çok Beğeniyorum Olursa Mutlu Olurum"
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transferde adı sıkça anılan Emre Mor hakkında övgü dolu ifadelerde bulundu. Uygun, genç futbolcuyu çok yetenekli bulduğunu ve transferin gerçekleşmesi durumunda mutlu olacağını belirtti.

Sivasspor, Süper Lig'in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, milli takımın son galibiyetini tebrik ederek, kendi takımlarının hazırlık süreçlerine değindi.

Uygun, Gaziantep FK maçına ev sahipliği yapacak olmalarının önemini vurgulayarak, taraftarların desteğiyle zorlu maçta galip gelmek istediklerini ifade etti. Takımın eksikliklerini gidermek ve kadro alternatiflerini artırmak adına çalıştıklarını belirtti.

Çok enteresan ve yetenek

Uygun, transferde adı geçen Fenerbahçeli Emre Mor hakkında ise, "Ben yönetime belli isimleri söyledim. Zaten o zamandan bu zamana hep bu anlamda çalışıyorlar. Bunların arasında bugün Türkiye liginde oynayan 4-5 isimin yanında büyük takımlarımızdaki futbolcular da var. Emre Mor'u ilk bulan kişi benim desem yanlış olmam. Yani Fatih Terim hocama ilk söyleyen kişiyim benim. İzleyince çok beğenmiştim. Çok enteresan ve yetenek, Emre'yi çok beğenirim. Çok zor hayat şartları yaşayıp, çok kaliteli ve çok yetenekli bir futbolcu. Olursa tabii ki mutlu olurum. Yönetimimize süratlı bir sağ açık olmak üzere bir kenar adamı, 2 tane de Türk almak zorundayız. Alternatif bir kadro oluşturmak zorundayız. Orta saha anlamında alternatifimiz yok. Gençlerimizle dün itibariyle BAL liginde olan Sivas Dört Eylül FK takımıyla hazırlık maçı yaptık. O maçta bile galip gelemediler. Dolayısıyla gençlerimizin oynamaya ihtiyacı var. O yüzden elimizdeki Türk alternatifini arttırmak zorundayız. Kadro yapımızı genişletelim ki rekabet ortaya çıksın. Lig uzun bir maraton. Sakatlıkları var, psikolojik sorunlar oluyor bunların hepsinin üstesinden gelmek için kadroyu geniş yapmaya çalışıyoruz" dedi

Antrenman Detayları

Sivasspor, Gaziantep FK maçına hazırlık kapsamında, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanı sürdürdü. 1 saat 30 dakika süren idman koşu ve ısınma çalışmalarıyla başladı, ardından pas ve çıkış çalışmaları yapıldı. Son bölümde ise maçın taktiksel analizine odaklanıldı.

Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Gaziantep maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin’in Babası Arif Güran’ın Serbest Bırakıldığı İddiaları Yalanlandı

Narin’in Babası Arif Güran’ın Serbest Bırakıldığı İddiaları Yalanlandı