Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Ancelotti'den Arda Güler'e Övgü: "Geleceğin Yıldızı Olabilir"

Ancelotti'den Arda Güler'e Övgü: "Geleceğin Yıldızı Olabilir"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından Arda Güler hakkında övgü dolu sözler söyledi. Ancelotti, genç oyuncunun gelecekte orta sahada büyük bir rol üstlenebileceğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ancelotti'den Arda Güler'e Övgü: "Geleceğin Yıldızı Olabilir"
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarına Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptığı kampla devam ediyor. Chicago'da bulunan Soldier Field Stadı'nda Milan ile karşı karşıya gelen takım, hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu. Milan'ın galibiyet golünü 55. dakikada Samuel Chukwueze kaydetti.

Arda Güler'in Performansı ve İlk 11'deki Yeri

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve ilk yarıda 45 dakika sahada kaldı. Arda Güler, ikinci yarıda yerini Nicola Paz'a bıraktı. Maç sonunda Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti Arda'nın performansından oldukça memnun olduğunu belirtti.

Ancelotti'nin Arda Güler Hakkındaki Açıklamaları

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ancelotti, Arda Güler'in tatilde çok iyi çalıştığını ve fiziksel olarak daha güçlü, daha dirençli bir şekilde takıma katıldığını söyledi. Ancelotti, Arda'nın kalitesini övdü ve şu ifadeleri kullandı:

"Arda Güler, tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda, gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir. Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ. Solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nevada Hapishanesinde Kavga: 3 Mahkum Öldü 9 Yaralı

Nevada Hapishanesinde Kavga: 3 Mahkum Öldü 9 Yaralı