Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmek istediğini söyledi

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmek istediğini söyledi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Değişim Yürüyüşü" hareketi ile Bolu'dan Ankara'ya yürümeye devam ediyor. Özcan, Ankara'ya ulaşmasına kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmek istediğini belirten bir mesaj yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmek istediğini söyledi

Kılıçdaroğlu'ndan cevap beklediğini belirten Özcan, Twitter'dan yaptuğı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 12 Temmuz Çarşamba günü Saat:17.00’da “Değişim” yürüyüşümüze katılacak olan kitle ile birlikte Genel Merkez önünde yapacağım basın açıklaması sonrasında, son kez Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istiyorum. Eğer randevu talebimi kabul ederse, bugüne kadar kendisine hiç kimsenin anlatmadığı “Değişim” taleplerimi ve niye acil olarak istifa etmesi gerektiğini gözlerinin içine bakarak detaylı bir şekilde anlatacağım. 28 yıllık bir CHP’li olarak buna hakkım olduğunu düşünüyorum."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">12 Temmuz Çarşamba günü Saat:17.00’da “Değişim” yürüyüşümüze katılacak olan kitle ile birlikte Genel Merkez önünde yapacağım basın açıklaması sonrasında, son kez Sayın <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk?ref_src=twsrc%5Etfw">@kilicdarogluk</a> ile görüşmek istiyorum. <br><br>Eğer randevu talebimi kabul ederse, bugüne kadar kendisine hiç kimsenin…</p>&mdash; Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) <a href="https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1678670923946160130?ref_src=twsrc%5Etfw">July 11, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yükseliş Kütüphanesi’ne park

Yükseliş Kütüphanesi’ne park