Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Sağlık Sağlık Bakanı Memişoğlu İstanbul Sağlık Müdürlüğü görevini devretti

Sağlık Bakanı Memişoğlu İstanbul Sağlık Müdürlüğü görevini devretti

Sağlık Bakanlığı’na atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevini devretti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağlık Bakanı Memişoğlu İstanbul Sağlık Müdürlüğü görevini devretti
KAYNAK: İHA

Sağlık Bakanlığı'na atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevini Doç. Dr. Abdullah Emre Güner'e devretti. Memişoğlu, Türkiye'nin sağlık sisteminin dünya standartlarında olduğunu vurguladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleşen törende, Sağlık Bakanlığı'na atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu görevi, Doç. Dr. Abdullah Emre Güner'e devretti. Törene, Memişoğlu ve Güner'in yanı sıra İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Konuşmasında, sağlık sektörü ve 8 yıllık müdürlük süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, görevini devrederken çiçek ve Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yer aldığı bir tablo hediye aldı.

A W260348 02 Result

Prof. Dr. Memişoğlu'ndan Veda Mesajı

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, konuşmasında Türkiye'nin sağlık altyapısının dünyaya örnek olabilecek nitelikte olduğunu belirtti. 'Çok zor günler yaşadık ama 8 sene bizim açımızdan başarılı bir dönem oldu. Üreterek başarı elde etmeye çalışıyoruz' diyen Memişoğlu, sağlık sektörünün kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle Covid-19 döneminde gösterilen özverili çalışmalar için sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Covid-19 Döneminde Elde Edilen Başarılar

Memişoğlu, Covid-19 döneminde gösterilen üstün başarıdan bahsederek, "Bu ülkenin sağlık sektörü, çalışanı, altyapısı dünyaya örnek olabilecek bir sistem, onun için bunun kıymetini bilmemiz lazım" ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası İstanbul'dan bölgeye hızlı bir şekilde ekip gönderildiğini belirten Memişoğlu, sağlık sektöründe üretkenliğin önemine vurgu yaptı.

Doç. Dr. Abdullah Emre Güner'in Yeni Dönemi

Yeni İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görevi devralan Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, törende yaptığı konuşmada, 'Bu görevi almaktan büyük gurur ve onur duyuyorum, koşacağız, koşmaya hazırız. Sizin bize devrettiğiniz bayrağı inşallah daha yükseklere taşıyacağız' dedi. Güner, Prof. Dr. Memişoğlu'nun bıraktığı bayrağı daha ileriye taşıma kararlılığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İŞKUR'un danışmanlık hizmetlerinden 875 bin genç yararlandı

İŞKUR'un danışmanlık hizmetlerinden 875 bin genç yararlandı