Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Hürriyetçi Eğitim-Sen iftar programında buluştu

Hürriyetçi Eğitim-Sen iftar programında buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hürriyetçi Eğitim-Sen iftar programında buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından, Antalya Öğretmenevinde üyelerin yoğun katılımı ile iftar programı düzenlendi. Antalya'da eğitim iş kolunda şubeleşen 5 sendikadan biri olan Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya Şubesinin iftarı, sendika Genel Başkanı Levent KURUOĞLU, Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU, sendika avukatlarından Erdem EYMEN, Hürriyet Sağlık Sen Antalya Temsilcisi Mustafa GÜL, Hürriyetçi Büro Sen Antalya Temsilcisi Tuğra ULUSOY ve sendika üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. 

Kasım ayı itibariyle temsilcilik olarak Antalya’da faaliyetlerine başlayan, kısa sürede şube yeter sayını geçen ve Antalya'da 700 üyeyi aşan sendikanın Antalya Şube Başkanı Hilmi TANER, il ve ilçe yöneticileri ve üyelerin hazır bulunduğu iftar programında, yapılan duanın ardından Şube Başkanı Hilmi TANER konuşmasında, çok kısa bir sürede Antalya genelinde 700’lü rakamlara ulaştıklarını ve aynı hızla büyümeye devam edeceklerini, destekleri için tüm üyelere teşekkürlerini ifade etti. Yoğun katılımın gözlendiği iftar etkinliğinde konuşan Genel Başkan Levent KURUOĞLU, tüm engellemelere rağmen Türkiye genelinde 21 binli sayıları 15 ay gibi kısa bir sürede geçtiklerini ve bunun devam edeceğini söyledi. Yeni nesil sendikacılık yaptıklarını, siyasetin gölgesi olmadan sadece ve sadece eğitim çalışanlarının hak ve menfaatleri için çalıştıklarını söyledi. Düzenlenen bu iftar programı nedeniyle sendika şube yönetimine ve tüm üyelere teşekkürlerini ifade etti. 

WhatsApp Image 2023-04-09 at 17.57.44

İftar etkinliğinde ayrıca Antalya’da 700. Üye olarak sendikaya destek veren Kemer Göynük Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Semra Sanlı ÖLMEZ’e, Genel Başkan Levent KURUOĞLU tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.

WhatsApp Image 2023-04-09 at 17.57.42
İftar programının ardından sendika şube yöneticileri ve ilçe başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirilerek, sendikal süreçte Antalya özelinde yapılacak etkinlikler ve çalışmaların planlaması yapıldı.

CENGİZ SAVAŞERİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremde yıkılmadı, yağmurda çöktü

Depremde yıkılmadı, yağmurda çöktü