Manavgat Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini coşkuyla kutlamak amacıyla büyük bir Karne Şenliği düzenliyor. Etkinlikler, 31 Ocak Cuma günü başlayıp 1 ve 2 Şubat tarihlerinde de devam edecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklere tüm öğrenciler ve aileleri davet edildi.

Manavgat’ta Turizmde Yöresel Tatlar Ön Plana Çıkacak Manavgat’ta Turizmde Yöresel Tatlar Ön Plana Çıkacak

“ÇOCUKLARIMIZA BİRÇOK ETKİNLİK HAZIRLADIK”

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, şenlik hakkında yaptığı açıklamada, “Yarıyıl tatilini hem çocuklar hem de aileler için unutulmaz bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımızın eğlenebileceği, yaratıcılıklarını ortaya koyabileceği birçok etkinlik hazırladık. Manavgat Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi Korkuteli’nde! Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi Korkuteli’nde!

Karne Şenli̇ği̇ Min

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Şenlik kapsamında çocuklar; dev şişme oyun parklarında enerjilerini atabilecek, mini survivor parkurlarında yarışacak, yüz boyama atölyelerinde yaratıcılıklarını gösterecek ve daha birçok eğlenceli etkinliğe katılma fırsatı bulacak. Etkinlikler, 31 Ocak Cuma günü saat 12:00’de başlayacak ve akşam 19:00’a kadar sürecek. 1 ve 2 Şubat tarihlerinde ise sabah 11:00’den akşam 19:00’a kadar devam edecek.
 

Kaynak: Haber Merkezi