Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Ronaldinho ve Gülben Ergen Sahneye Damga Vurdu!

Ronaldinho ve Gülben Ergen Sahneye Damga Vurdu!

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, Gülben Ergen'in konserine katılarak sahneye çıktı. Ergen, oğullarının Ronaldinho hayranlığını anlattı ve futbolcuyla eğlenceli anlar yaşadı. Ronaldinho'ya "Sen de beni seviyor musun?" diye sorduğu an, geceye damgasını vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ronaldinho ve Gülben Ergen Sahneye Damga Vurdu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in konserine katılarak sahneye çıktı. Ergen, sahnede hem oğullarının Ronaldinho hayranlığını anlattı hem de futbolcuyla eğlenceli anlar yaşadı. "Sen de beni seviyor musun?" diye sorduğu an, geceye damgasını vurdu.

Oğulları İçin Anlamlı Bir An

Gülben Ergen, sahnede yaptığı konuşmada oğullarının Ronaldinho'ya olan sevgisini paylaşarak, "Oğlum dedi ki 'Ronaldinho seni etiketlemiş, farkında mısın?', ben de 'Farkındayım oğlum, ben de senin annenim, sen bunun farkında mısın?' dedim" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Hepsi Oğullarım İçin

Ronaldinho'nun sahneye çıkışıyla seyirciler büyük bir coşku yaşarken, Ergen, ünlü futbolcuya dönerek "Sen de beni seviyor musun?" diye sordu. Bu anlar seyircilerden büyük alkış alırken, Ergen esprili bir şekilde, "Vallahi hepsi oğullarım için. 'Anne sarıl' dediler" diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!

Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!