Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz'a Bodrum'da son görev

Oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz'a Bodrum'da son görev

Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine birçok ünlü isim ve yakın dostları katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz'a Bodrum'da son görev
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz (82), organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Cenaze törenine birçok ünlü isim ve yakın dostları katıldı. Bodrum'da düzenlenen cenaze töreni, Yalıkavak Merkez Camii'nde gerçekleşti. 

A W260835 01

Cenaze Törenine Ünlü İsimler Katıldı

Törene, ünlü oyuncular, yönetmenler ve Yılmaz ailesinin dostları katıldı. Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, senarist-yönetmen Gani Müjde ve diğer tanınmış isimler, cenazeye katılanlar arasındaydı. Törende duygusal anlar yaşanırken, Necdet Yılmaz'ın sevenleri helallik aldı ve ardından cenaze namazı kılındı. Necdet Yılmaz, Sandıma Mezarlığı'nda toprağa verildi.

A W260835 02

Hakan Yılmaz'dan Duygusal Açıklamalar

Büyük bir üzüntü yaşayan Hakan Yılmaz, babasının uzun süredir rahatsız olduğunu belirtti. Yılmaz, 'Babamız uzun süredir rahatsızdı, biraz yatağa bağımlıydı. Zaten biraz bekliyorduk, çok acı çekmeden huzur içinde aramızdan ayrıldı. İnşallah mekanı cennet olur. Ona huzur, bize hasret oldu. Haberi çekimdeyken aldım ve hemen buraya geldim' şeklinde konuştu. Ünlü oyuncu, babasının vefatının kendileri için büyük bir kayıp olduğunu ifade etti.

A W260835 03

Necmi Yapıcı, Necdet Yılmaz ile 25 yıldır tanıştığını ve onu çok sevdiğini belirtti. Yapıcı, 'Necdet amcayı 25 yıldır tanıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeydi, uzun zamandır rahatsızdı. Mekanı cennet olsun. Hayat böyle bir şey, yaşlılığa ya da gençliğe bakmıyor' diyerek duygularını dile getirdi. Bu sözler, cenaze törenine katılanları derinden etkiledi ve duygusal anlar yaşandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde Tavan Çöktü: 1 Bebek Hayatını Kaybetti

Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde Tavan Çöktü: 1 Bebek Hayatını Kaybetti