Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Nilsu Berfin Aktaş’a Şaşırtan Saldırı

Nilsu Berfin Aktaş’a Şaşırtan Saldırı

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, kedisi tarafından beklenmedik bir saldırıya uğradığını sosyal medyada paylaştı. Aktaş, eski eşi Serdar Sertçelik'le yaşadığı boşanma sürecinin ardından, rapçi Hakan Aydın'la aşk yaşamaya başlamıştı. Aktaş, kedi saldırısını esprili bir dille anlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nilsu Berfin Aktaş’a Şaşırtan Saldırı
KAYNAK: Haber Merkezi

Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya üzerinden paylaştığı son video ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, kedisi tarafından beklenmedik bir saldırıya uğradığını duyurdu.

Kedisi Tarafından Isırıldı

Son olarak rapçi Blok 3 labakı ile tanınan Hakan Aydın ile aşk yaşayan Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile dikkat çekti. 2021 yılında Serdar Sertçelik ile evlenen Aktaş, geçtiğimiz yıl yaşadığı çalkantılı süreçlerle gündemdeydi.

Serdar Sertçelik’le Boşanma Süreci

Eşi Serdar Sertçelik’in dolandırıcılık iddiaları nedeniyle tutuklanmasının ardından, ünlü oyuncu boşanma davası açmış ve çift kısa süre içinde boşanmıştı.

“Fazla Sevgili Böyle Yapıyor”

Sosyal medyada aktif bir kullanıcı olan Aktaş, kedisini severken çektiği bir video yayınladı. Ancak video sırasında kedisinin aniden saldırısına uğradı ve ısırıldı. Videoyu paylaşan Aktaş, durumu esprili bir dille anlatarak, “Sadece sevmek istemiştim. Erkek kediler işte, fazla sevgili böyle yapıyor bunları,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Emekli Astsubay Kanser Hastası Eşini Öld*rüp İnt*har Etti

Kocaeli'de Emekli Astsubay Kanser Hastası Eşini Öld*rüp İnt*har Etti