Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef Tarihinde Bir İlk: Kadın-Erkek Yarışması

MasterChef Tarihinde Bir İlk: Kadın-Erkek Yarışması

MasterChef'te Kaan, Mavi Takım kaptanlığını kazanarak mutluluğunu dile getirdi. Yarışmada, Mavi Takım tamamen erkeklerden oluşurken Kırmızı Takım tamamen kadınlardan oluştu. Bu hafta kadın-erkek yarışması yaşandı. Geçen hafta ise Çağlar yarışmaya veda etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Tarihinde Bir İlk: Kadın-Erkek Yarışması
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef'te bu haftanın kaptanlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmacılar, Mavi Takım kaptanı olabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Şefler, yarışmacılardan köfte ekmek yapmalarını istedi ve bu yemeği en başarılı şekilde hazırlayan isim haftanın Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte, MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları ve detayları...

Mavi Takım Kaptanı Kaan Oldu

Bu haftanın Mavi Takım kaptanı, yaptığı başarılı köfte ekmekle Kaan oldu. Kaptanlığı kazanan Kaan, bu unvanı ilk defa aldığını belirterek mutluluğunu dile getirdi. "İlk defa Mavi Takım kaptanlığını aldım, güzel bir duygu, mutluyum" diyen Kaan, Kırmızı Takım kaptanı olarak da Ezgi’yi seçti.

MasterChef Tarihinde Bir İlk: Kadın-Erkek Yarışması

Kaptanlar, takımlarına yarışmacıları seçerken MasterChef tarihinde bir ilke imza attı. Kaan’ın kaptanlığındaki Mavi Takım tamamen erkeklerden, Ezgi’nin kaptanlığındaki Kırmızı Takım ise tamamen kadınlardan oluştu. Bu hafta, MasterChef’te kadın ve erkek yarışması yaşanacak. Yarışmacılar, bu durumu önceden planladıklarını ve erkek yarışmacılardan rica ettiklerini belirttiler. Şefler de bu sezonun genel olarak kadın-erkek eşitliğinin sağlandığı ilk yıl olduğunu vurguladılar.

Mavi Takım Kadrosu

Kaan (Kaptan)
Akın
Alper
Kerem
Hakan
Onur
Semih
Emre
Nevzat
Muratcan

Kırmızı Takım Kadrosu

Ezgi (Kaptan)
Ayşe
Zeynep
Eda
Beril
Beyza
Yudum
Nigar
Şirin
Zübeyde

Geçen Hafta MasterChef’te Kim Elendi?

MasterChef'te geçen hafta şef tabağını en az başarılı şekilde hazırlayan Çağlar, yarışmaya veda eden isim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık çalışanları Bakan Memişoğlu'ndan neler talep ediyor? İşte o rapor

Sağlık çalışanları Bakan Memişoğlu'ndan neler talep ediyor? İşte o rapor