Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Hadise ve Kerem Bürsin'den Venedik Çıkarması! Acun Ilıcalı'nın Düğününe Katılmadı

Hadise ve Kerem Bürsin'den Venedik Çıkarması! Acun Ilıcalı'nın Düğününe Katılmadı

Hadise, Acun Ilıcalı'nın düğününe katılmayıp Venedik'te Kerem Bürsin'le boy gösterdi. Venedik Film Festivali'nde transparan elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı, gondol sefası ve kırmızı halıda Kerem Bürsin'le göz kamaştırdı. İkilinin uyumu ve şıklığı aşk dedikodularını alevlendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hadise ve Kerem Bürsin'den Venedik Çıkarması! Acun Ilıcalı'nın Düğününe Katılmadı
KAYNAK: Haber Merkezi

Yılın en çok konuşulan düğünlerinden biri olan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın görkemli törenine katılmayan şarkıcı Hadise, Venedik'te Kerem Bürsin ile boy gösterdi. Venedik Film Festivali'nde şıklığıyla dikkat çeken Hadise, transparan elbisesiyle tüm bakışları üzerine topladı.

Acun Ilıcalı'nın Düğününe Katılmadı

Acun Ilıcalı’nın Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen ve ünlüler geçidine sahne olan düğününe katılması beklenen isimlerden biri de O Ses Türkiye eski jürilerinden Hadise'ydi. Ancak ünlü şarkıcı düğüne katılmadı. Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftine mutluluklar dileyen Hadise, düğün yerine Venedik'te yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile objektiflere yakalandı.

Hadise ve Kerem Bürsin'in Venedik Çıkarması

Hadise ve Kerem Bürsin, Venedik'te gondol sefası yaparken, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İkilinin en çok konuşulan anlarından biri ise Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda birlikte yürümeleri oldu. Hadise, transparan ve ışıltılı elbisesiyle festivalde adeta göz kamaştırırken, elbisenin belindeki gold korse detayı takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Aşk Dedikoduları Alevlendi

Kerem Bürsin ve Hadise'nin birlikte vakit geçirmesi, ikili hakkında çıkan aşk dedikodularını yeniden gündeme getirdi. İkili, şıklıkları ve uyumlarıyla hayranlarından tam not aldı. Özellikle Hadise'nin transparan elbisesi sosyal medyada çok konuşulurken, hayranları bu ikiliyi birbirine yakıştırmaktan geri durmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da kaybolan vatandaş dağlık arazide bulundu

Bodrum'da kaybolan vatandaş dağlık arazide bulundu