Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ayrıldıklarını duyurmuştu… Barıştılar…

Ayrıldıklarını duyurmuştu… Barıştılar…

Geçtiğimiz günlerde Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma’dan “gördüğü lüzum üzerine” ayrıldığını duyurmuştu. Çift, birlikte görüntülendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayrıldıklarını duyurmuştu… Barıştılar…

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, geçen hafta sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iş insanı Mustafa Rahman Tohma ile ilişkilerini sonlandırdığını açıklamıştı. Serengil’in ifadeleri akıllarda ihanet şüphesi uyandırmıştı. Çift, Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Tohma, gazetecilere yaptığı açıklamada “Yanlış anlaşılma oldu.” İfadelerini kullandı.

Ayrılık sonrası Mustafa Rahman Tohma’nın intihar edeceğine yönelik söylentiler basına yansımıştı. Tohma, o iddiaları yalanladı. Tohma açıklamasında; "Üçüncü şahıslarla ilgili ya da aldatılma durum yok. Sadece bir yanlış anlaşılma oldu, o yardım döneminde telefonla çok sık konuşmadan dolayı. Ben de gidip özür diledim. Dört yıllık güzel bir sürecimiz var. Kötü günleri, hastalık sürecini hep birlikte atlattık biliyorsunuz. Hafta ortası Avrupa'ya birkaç günlüğüne tatile gidip geleceğiz. Hayatta ilk ayrılan siz değilsiniz ki ne intiharı? Yok öyle bir şey. Ben annemi kaybettim öyle şeyler düşünmedim" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Halkın iradesini çalma operasyonu”

“Halkın iradesini çalma operasyonu”