Kepez Belediyespor Kulübü güreş takımı sporcuları, Antalya Okullararası Gençler ve Yıldız Kızlar Şampiyonası’nda üstün bir performans sergileyerek 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Pınar Zorlu Davasında Antalya’dan Adalet Çağrısı Pınar Zorlu Davasında Antalya’dan Adalet Çağrısı

Altın Madalya Kazanan Sporcular Bölge Şampiyonasına Katılacak

Döşemealtı Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada Kepezli sporcular büyük bir mücadele ortaya koydu. Azime Coşkun ve Ümran Şahin, rakiplerini yenerek altın madalya kazanma başarısı gösterdi ve bölge şampiyonasında mücadele etme hakkı elde etti.

Kepezli Sporcular Başarıya Doymuyor

Kepez Belediyespor’un başarılı güreşçileri Fatmagül Şirin ve Elif Betül Özkan gümüş madalya kazanarak kürsüye çıktı. Mediha Su Üstünmet, Hira Yat ve Özen Naz Duman ise bronz madalya kazanarak takımlarına önemli puanlar kazandırdı.

Kepez’in Kız Güreşçileri Geleceğe Emin Adımlarla İlerliyor

Kepez Belediyespor güreş takımının antrenörü Meral Kaya, altyapıya bu sezon 15 kız sporcunun daha katıldığını belirtti. Kaya, Kepez’in güreş branşında kızlar kategorisinde iddialı bir konuma geleceğini vurgulayarak, desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür etti.

Kepez’in Güçlü Kızları Madalyaları Topladı!12

Kaynak: Haber Merkezi