Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem SUB Sporu Hakkında Bilgilendirme! Ticari İşletmelere Ceza Yağdı

SUB Sporu Hakkında Bilgilendirme! Ticari İşletmelere Ceza Yağdı

Antalya Konyaaltı Sahili’nde izinsiz kürek sörfü ticareti yapılmasına 3 milyon TL idari para cezası kesilmişti. Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı İzzet Ünlü, bireysel olarak sub yapılabileceğini ticari işletmelerin ise izin alması gerektiğini ifade etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SUB Sporu Hakkında Bilgilendirme! Ticari İşletmelere Ceza Yağdı
MUHABİR: Arda KIR

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı tarafından 03 Ağustos 2024 tarihinde Konyaaltı Beach Park Sahilinde yapılan kontrollerde; Kürek Sörfü (Stan Up Puddle Board) yapan ve kiralayan şahısların kontrollerinde sosyal medya aracılığıyla A.A. ve D.D. isimli yabancı uyruklu şahısların para karşılığında kiralama yaptıkları tespit edilmişti. D.D. ve A.A. isimli yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmesi maksadıyla Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilmişti. Kontroller esnasında eksikleri görülen diğer 10 Türk vatandaşı ve 1 plaj işletmesinin de para karşılığında izinsiz kürek sörfü kiralaması yaptığı tespit edilmiş, 10 şahıs ve 1 plaj işletmesine 2634 sayılı Turizm Teşvik Kanunu ve Vergi Usul Kanunu gereğince gerekli iş ve işlemler uygulanmış; 38 adet Sub Board’a el konulmuştu. Şahıslara ve işletmelere 3 milyon TL’lik ceza kesilirken Antalya Denizcileşme Platofrmu Başkanı İzzet Ünlü konu hakkında bilgilendirme yaptı.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN BİLGİLENDİRME

Başkan İzzet Ünlü, “Can yeleği bulunması tavsiyesi ile denizde izin almadan sub - kürek sörfü sporunuzu yapabilirsiniz sadece ticari işletmeler resmi kurumlardan izin almak zorunda” diyerek konuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Balıkçı Teknesinin Buzluğunda Kadın Ces*di Bulundu

İzmir'de Balıkçı Teknesinin Buzluğunda Kadın Ces*di Bulundu