Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Semicenk kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Semicenk kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medyada ve müzikseverler arasında popüler olan Semicenk, sahne adıyla tanınan Cenk Baş'tır. Peki, Semicenk kimdir? Şarkıcı Cenk Baş kaç yaşında ve nereli?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Semicenk kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
KAYNAK: Haber Merkezi

Cenk Baş, sahne adıyla Semicenk, 14 Nisan 1998 tarihinde Ordu'da doğdu. 2019 yılında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programında yarışmacı olarak Hadise'nin ekibinde yer almayı başardı. Koç burcu olan Semicenk, müzik kariyerinde hızla yükseldi.

Semicenk, müzik kariyerine "Yüzü Tanıdık Değil" ve "Kalbim Usandı" gibi parçalarla adım attı. 2021 yılının Aralık ayında çıkardığı "Düşer Aklıma" isimli teklisi ile büyük bir çıkış yakaladı. Bu parça, iki yıl içinde 100 milyondan fazla dinlenme sayısına ulaştı ve Semicenk'in adını geniş kitlelere duyurdu. Ardından, Funda Arar ile yaptığı "Al Sevgilim" düeti ile Spotify'da 1 milyondan fazla aylık dinleyici sayısına erişti.

Kariyeri boyunca Funda Arar, Mustafa Ceceli, Reynmen ve Ziynet Sali gibi ünlü sanatçılarla çalışan Semicenk, 2022 yılında "Aşırı Doz" isimli EP albümünü çıkardı. Bu albüm, onun müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı ve hayran kitlesini genişletti.

Semicenk, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor ve yeni projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cehennem Deresi'nde yangın!

Cehennem Deresi'nde yangın!